چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۷۳۱
تاریخ انتشار : ۱۳ : ۱۰ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۵
وزیر ارشاد گفت: هنرمندان اصالت فرهنگی را معنا می‌بخشند و سرمایه‌های تکرارناپذیر فرهنگی هستند.

به گزارش دیباچه، در پیام سیدرضا صالحی امیری که توسط امین عارف‌نیا مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ارشاد در پنجمین همایش سراسری هنرمندان پیشکسوت قرائت شد، آمده است: هنر روح حیات‌بخش زندگی است و هنرمند با دم مسیحایی خود به جسم این زندگانی جانی دوباره می‌بخشد.

وزیر ارشاد: هنرمندان پیشکسوت اصالت فرهنگی را معنا می‌بخشند

این پیام می‌افزاید: هنرمند آفریننده زیبایی و خالق لحظات سرشار از حس دوستی و مهربانی است، هنرمندان بهانه زیستن در این جهان هستند و بی وجود آنان تحمل سختی‌ها و کج مداری‌های روزگار دشوار و ناممکن بود.

در بخش دیگر این پیام آمده است: هنرمندان پیشکسوت همچون نگینی بر تارک هنر این مرز و بوم می‌درخشند و همچون اختری، آسمان پرستاره هنر سرزمین ایران را نورانی‌تر می‌کنند.

این پیام می افزاید: آنان بر غنای فرهنگی ما می‌افزایند و اصالت فرهنگی را معنا می‌بخشند. هنرمندان پیشکسوت سرمایه‌های تکرارناپذیر فرهنگی هستند و برای نیل به توسعه همه‌جانبه و پایدار، نیازمند بهره‌گیری در خور از این سرمایه عظیم هستیم چراکه بر این اعتقادیم مسیر توسعه و تعالی کشور از فرهنگ آغاز می‌شود و بدون توسعه فرهنگی هر توسعه‌ای ناقص و ناپایدار است .

در بخش دیگری از پیام امیری صالحی آمده است: جوانی و شادابی و تحرک و پویایی کنار پیری و افتادگی معنا می‌یابد و هیچ جوان هنرمندی و خلاقی از برکت و نعمت وجود هنرمندان پیشکسوت بی‌نیاز نیست و آنان که در پی کسب معرفت حقیقی هستند باید از چشمه سار بزرگان و استادان خویش سیراب شوند .

تکریم هنرمندان پیشکسوت هم وظیفه‌ای سازمانی و هم عملی اخلاقی است و در زمانه‌های که نیاز به اخلاق و اخلاق‌گرایی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود، اهمیت این مهم دو چندان است.

در بخش دیگر این پیام آمده است: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه خود می‌داند تا نسبت به تکریم و ارتقای منزلت هنرمندان پیشکسوت تمامی سعی و کوشش خود را به کار گیرد و حفظ کرامت هنرمندان را اعتبار و آبروی خود می‌داند. براین باوریم که تکریم هنرمندان عبادت و شکرگزاری به درگاه خالق هستی است که خود زیباست و زیبایی را دوست دارد و در این باور ذره‌ای تردید نداریم و از هیچ تلاشی برای حرمت نهادن به جایگاه رفیع هنرمندان پیشکسوت فروگذار نخواهیم کرد.

در پایان این پیام از دست‌اندرکاران و بانیان این گردهمایی ارزشمند تشکر و طول عمر با عزت هنرمندان این سرزمین الهی و توفیق خدمت بیشتر مسئولان به این هنرمندان پیشکسوت را مسئلت دارم .

پنجمین همایش سراسری هنرمندان پیشکسوت پنجشنبه با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور، علی مرادخانی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رضا معصومی‌راد رئیس امور فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، عباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت و جمعی از اعضای هیات مدیره، و بیش از ١٢٠ هنرمند پیشکسوت و خانواده‌های آنها در هتل مارینای جزیره کیش برگزار شد.

منبع: ایلنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳