پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳  |  Thursday, 13 February 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۷۳۱
تاریخ انتشار : ۱۳ : ۱۰ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۵
وزیر ارشاد گفت: هنرمندان اصالت فرهنگی را معنا می‌بخشند و سرمایه‌های تکرارناپذیر فرهنگی هستند.

به گزارش دیباچه، در پیام سیدرضا صالحی امیری که توسط امین عارف‌نیا مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ارشاد در پنجمین همایش سراسری هنرمندان پیشکسوت قرائت شد، آمده است: هنر روح حیات‌بخش زندگی است و هنرمند با دم مسیحایی خود به جسم این زندگانی جانی دوباره می‌بخشد.

وزیر ارشاد: هنرمندان پیشکسوت اصالت فرهنگی را معنا می‌بخشند

این پیام می‌افزاید: هنرمند آفریننده زیبایی و خالق لحظات سرشار از حس دوستی و مهربانی است، هنرمندان بهانه زیستن در این جهان هستند و بی وجود آنان تحمل سختی‌ها و کج مداری‌های روزگار دشوار و ناممکن بود.

در بخش دیگر این پیام آمده است: هنرمندان پیشکسوت همچون نگینی بر تارک هنر این مرز و بوم می‌درخشند و همچون اختری، آسمان پرستاره هنر سرزمین ایران را نورانی‌تر می‌کنند.

این پیام می افزاید: آنان بر غنای فرهنگی ما می‌افزایند و اصالت فرهنگی را معنا می‌بخشند. هنرمندان پیشکسوت سرمایه‌های تکرارناپذیر فرهنگی هستند و برای نیل به توسعه همه‌جانبه و پایدار، نیازمند بهره‌گیری در خور از این سرمایه عظیم هستیم چراکه بر این اعتقادیم مسیر توسعه و تعالی کشور از فرهنگ آغاز می‌شود و بدون توسعه فرهنگی هر توسعه‌ای ناقص و ناپایدار است .

در بخش دیگری از پیام امیری صالحی آمده است: جوانی و شادابی و تحرک و پویایی کنار پیری و افتادگی معنا می‌یابد و هیچ جوان هنرمندی و خلاقی از برکت و نعمت وجود هنرمندان پیشکسوت بی‌نیاز نیست و آنان که در پی کسب معرفت حقیقی هستند باید از چشمه سار بزرگان و استادان خویش سیراب شوند .

تکریم هنرمندان پیشکسوت هم وظیفه‌ای سازمانی و هم عملی اخلاقی است و در زمانه‌های که نیاز به اخلاق و اخلاق‌گرایی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود، اهمیت این مهم دو چندان است.

در بخش دیگر این پیام آمده است: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه خود می‌داند تا نسبت به تکریم و ارتقای منزلت هنرمندان پیشکسوت تمامی سعی و کوشش خود را به کار گیرد و حفظ کرامت هنرمندان را اعتبار و آبروی خود می‌داند. براین باوریم که تکریم هنرمندان عبادت و شکرگزاری به درگاه خالق هستی است که خود زیباست و زیبایی را دوست دارد و در این باور ذره‌ای تردید نداریم و از هیچ تلاشی برای حرمت نهادن به جایگاه رفیع هنرمندان پیشکسوت فروگذار نخواهیم کرد.

در پایان این پیام از دست‌اندرکاران و بانیان این گردهمایی ارزشمند تشکر و طول عمر با عزت هنرمندان این سرزمین الهی و توفیق خدمت بیشتر مسئولان به این هنرمندان پیشکسوت را مسئلت دارم .

پنجمین همایش سراسری هنرمندان پیشکسوت پنجشنبه با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور، علی مرادخانی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رضا معصومی‌راد رئیس امور فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، عباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت و جمعی از اعضای هیات مدیره، و بیش از ١٢٠ هنرمند پیشکسوت و خانواده‌های آنها در هتل مارینای جزیره کیش برگزار شد.

منبع: ایلنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با آریا عظیمی نژاد، آهنگساز مطرح کشورمان

استعداد‌های عصر جدید، وضع مالی شان خیلی خوب شده است!

۱۲:۳۳  -  ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با فرزین محدث بازیگر فیلم سینمایی «آنتیک»

جسارت، باعث خلاقیت می‌شود / کاراکتری که من آن را ایفا کردم، شخصیت خاص و عجیب و غریبی دارد!

۱۱:۳۶  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد افشار، کارگردان سریال گاندو

هیچ مشکلی با حسن روحانی ندارم، آنچه گفتم واقعیت تاریخ بود!

۱۹:۳۱  -  ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
کارگردان فیلم سینمایی «ترک عمیق» در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

امیدوارم ژانر اجتماعی دوباره احیا شود / دغدغه من بیان موضوعات تنهایی و عشق است!

۱۲:۰۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد یحیوی

خودم را در تئاتر پالایش میکنم / جنجال حاکم بر سینما، ما را از موضوع فرهنگ و هنر دور کرده است !

۲۱:۱۷  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با پژمان بازغی

انگارخیلی از سبک‌های سینمایی در ایران منسوخ شده است / خاطره بازی با فیلم های سال های دور جشنواره

۱۸:۰۲  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
مجید مظفری بازیگر پرآوازه سینمای ایران به دیباچه گفت؛

نزدیک به یک سال، مو و ریش هایم را نزدم و ۱۲ کیلو چاق شدم!

۰۹:۰۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
غزل شاکری بازیگر فیلم سینمایی « رها » به دیباچه گفت؛

این اطمینان برای من حاصل شد که «رها» از یک خطی نمی‌تواند پایین‌تر باشد!

۱۸:۳۰  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با صمد طاهری، نویسنده مجموعه داستان کوتاه «آن پریزاد سبزگوش»

تا سوژه‌ای به عواطف من چنگ نزند، سراغ نوشتن آن نمی‌روم/ به روند داستان‌نویسی در ایران خوشبین هستم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
شهاب حسینی به دیباچه گفت؛

«رها» با یک سوم هزینه های مرسوم تولید شده است !

۱۸:۱۳  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با ارسطو خوش رزم، بازیگر سینما و تلویزیون

توجه به لهجه مازندرانی در سریال پایتخت، کار را برای بازی من در «بازی خونی» سخت و وحشتناک کرد!

۱۲:۱۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار