دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 04 August 2025
کد خبر: ۴۲۶۹۱
تاریخ انتشار : ۳۶ : ۱۶ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۵

انتشار اولین کتاب «تام هنکس»

بازیگر مشهور آمریکایی قصد دارد از نخستین کتابش رونمایی کند.

به گزارش دیباچه تام هنکس بازیگر مشهور سینمای آمریکا قصد دارد در ماه اکتبر از نخستین کتاب خودش رونمایی کند. او که عاشق ماشین‌های تایپ است و کلکسیونی از آنها را در خانه‌اش نگهداری می‌کند، سال 2014 گفته بود که دوست دارد در مورد آنها داستان بنویسد و حالا مجموعه‌ای از 17 داستان او که به نوعی در هر کدام، ماشین‌های تایپ نقشی کلیدی دارند، قرار است راهی بازار کتاب شود.

انتشار اولین کتاب «تام هنکس»

بازیگر فیلم های «فارست گامپ»، «نجات سرباز ریان» و «نجات آقای بنکس» در همان سال 2014، یک اپلیکیشن شبیه ساز تایپ با ماشین‌های تایپ قدیمی را در اپ استور منتشر کرده بود که تبدیل به یکی از پر فروش‌ترین برنامه‌های گوشی‌های اپل شد. او حالا با کتابی به نام «Uncommon Type: Some Stories» می‌خواهد به این ماشین‌ها ادای دین کند.

ناشر این مجموعه داستان‌های کوتاه در صحبت هایی، ایده برخی از داستان‌های هنکس را اعلام کرده است. یکی از آنها در مورد مهاجری است که پس از جنگ‌های داخلی کشورش، در حالی که خانواده اش از هم پاشیده به نیویورک سفر می کند. داستان دیگری در مورد ورزشکاری معمولی وجود دارد که پس از چند مسابقه خوب تبدیل به سلبریتی جدید شبکه ESPN می‌شود. داستان دیگری در مورد یک میلیاردر آمریکایی و دستیار وفادارش است که می‌خواهند به هدف بزرگ تری در آمریکا دست پیدا کنند. یکی از داستان‌ها هم قرار است در مورد زندگی یک بازیگر باشد.

تام هنکس در مورد کتابش گفته که نوشتن آن را از سال 2015 آغاز کرده است. در این سال‌ها او برای فیلمبرداری به شهرهای مختلفی مانند برلین، بوداپست، نیویورک، اتلانتا و... سفر کرده و در همه این شهرها، هتل‌ها و حتی در هواپیما دست از نوشتن نکشیده است. او از هر فرصتی برای نوشتن داستان‌هایش استفاده کرده و بالاخره امسال از آنها رونمایی خواهد کرد. گفتنی است قرار است کتاب صوتی این اثر هم با صدای خود تام هنکس که سابقه صداگذاری کاراکتر محبوب وودی در انیمیشن «داستان اسباب بازی» را دارد منتشر شود.

منبع: تسنیم
برچسب ها: دیباچه ، تام هنکس
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴