چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 15 October 2025
کد خبر: ۴۲۵۹۲
تاریخ انتشار : ۲۰ : ۱۰ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۵

وقتی فرهادی «اسکار» را تحت تاثیر قرار می دهد!

یک هفته مانده به برگزاری مراسم اسکار، تعداد زیادی از اهالی هالیوود در اعتراض به عدم حضور «اصغر فرهادی» در مراسم امسال، دست به تظاهرات خواهند زد.

به گزارش دیباچه،‌ در حالی‌که یک هفته مانده به برگزاری مراسم اسکار 2017، برخلاف هر سال که اهالی هالیوود دغدغه‌اشان پوشیدن لباس‌ها و زیورآلات خیرکننده برای حضور در این مراسم بود، امسال تعداد زیادی از آنها اعلام کرده‌اند که در اعتراض به دستور «دونالد ترامپ» مبنی بر ممنوعیت ورود مهاجران به آمریکا و همدلی با «اصغر فرهادی» یا این مراسم را بایکوت خواهند کرد و در صورت حضور در این مراسم، به عناوین مختلف صدای اعتراضشان را به گوش همگان خواهند رساند.

وقتی فرهادی «اسکار» را تحت تاثیر قرار می دهد!

در این میان «جرمی زیمر»، رئیس اتحادیه استعدادهای متحد (هالیوود) یکی از کسانی است که رسما اعلام کرده است که در تظاهرات اعتراضی در روز برگزاری مراسم اسکار شرکت خواهد کرد.

وی پیش از این نیز اعلام کرد که ضیافت ناهاری که هر ساله دو روز پیش از مراسم اسکار برگزار می‌شود را لغو می‌کند.

«جرمی زیمر» گفت: درمورد من اشتباه نکنید، من هم مثل خیلی‌های دیگر شرکت در مراسم اسکار و خوردن خوراکی‌های خوشمزه از خرچنگ تا بره را دوست دارم ولی به نظر می‌رسد که اکنون زمان آن باشد که به شعارهایی که در اتحادیه (اتحادیه استعدادهای متحد) سر می‌دهیم عمل کنیم و برای آنچه که می‌گوییم هزینه کنیم.

بنا بر این گزارش، «اصغر فرهادی» که در سال 2012 برای فیلم «جدایی نادر از سیمین» برنده جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی زبان شد، امسال نیز با فیلم «فروشنده» بار دیگر نامزد این بخش از جوایز اسکار شده است. ولی به علت دستور ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر ممنوعیت ورود مهاجران هفت کشور مسلمان جهان به ایالات متحده آمریکا، نخواهد توانست در مراسم هفته آینده اسکار حضور یابد.

«زیمر» در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرده است که با تمام وجود از آزادی هنر و هنرمندان در سراسر جهان حمایت می‌کند و امسال به جای آنکه در مراسم ضیافت اسکار حضور یابد و خوراکی‌های خوشمزه به دست بگیرد ترجیح می‌دهد که پلاکارد به دست در تظاهرات روز جمعه شرکت کند.

«گوینت پالترو»، «دان چیدل»، «مریل استریپ» و «برایان کرانستون» از جمله ستاره‌های هالیوود هستند که رسما برای حضور در راهپیمایی روز جمعه اعلام آمادگی کرده‌اند.

«مریل استریپ» مدتی پیش در مراسم اعطای جوایز گلدن گلوب به سیاست‌ها و رفتارهای «دونالد ترامپ» به شدت اعتراض کرد که اعتراض او با واکنش شدید «ترامپ» روبرو شد.

در میان موج اعتراض‌ها، «چریل بون ایزاکس»، رئیس آکادمی اسکار نیز اوایل ماه میلادی جاری در مراسم ضیافت ناهار اعلام نامزدهای اسکار، خاطر نشان کرد که سیاست‌های اعمال شده جدید در آمریکا، هنرمندان را با چالش‌هایی روبرو کرده است که طی نیم قرن گذشته بی‌سابقه بوده است

بنا بر این گزارش، اعلام حمایت از «اصغر فرهادی» و فیلم «فروشنده» تنها به هالیوود محدود نشده و در بریتانیا نیز قرار است این فیلم به صورت رایگان در برخی اماکن عمومی از جمله میدان ترافالگار برای بیش از 10 هزار نفر به نمایش درآید. علاوه بر این فیلم «فروشنده» قرار است در سینماهای این کشور نیز اکران شود.

منبع: فارس
برچسب ها: دیباچه ، اصغر فرهادی
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴