پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  |  Thursday, 21 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۲۲۶۸
تاریخ انتشار : ۱۴ : ۱۱ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۵
آئین تجلیل از نامزدهای سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر با حضور حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، محمد حیدری دبیر جشنواره و جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه در خانه همایش برگزار شد.

به گزارش دیباچه، آئین تجلیل از نامزدهای جشنواره فیلم فجر با اجرای محمد سلوکی در خانه همایش و با تلاوت آیاتی از قرآن و خواندن سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

نامزدهای سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر تجلیل شدند

در ابتدای مراسم محمد حیدری روی صحنه آمد و رامین حیدری‌فاروقی و مهدی باقری از اعضای هیئت انتخاب نیز روی صحنه حضور پیدا کردند و نامزدهای بخش بهترین دستاورد فنی تقدیر شدند. در این بخش سید وحید حسینی برای پژوهش فیلم «بزرم رزم»، سید محمدرضا هاشمیان برای پژوهش «رئیس الوزراء»، همیلا موید برای تدوین «صفر تا سکو»، امین ابوالصدق برای صداگذاری «صفر تا سکو»، مرتضی پایه‌شناس برای تدوین «کویرس وطن کوچک من»، بهروز بادروج برای فیلمبرداری «آهستگی» حضور پیدا کردند.

نامزدهای سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر تجلیل شدند

حبیب احمدزاده و سام کلانتری از اعضای هیئت انتخاب بخش مستند روی صحنه حضور پیدا کردند و از نامزدهای بخش بهترین کارگردانی و بهترین فیلم تقدیر کردند.

آرش لاهوتی (آبی کم رنگ)، یاسر خیر (آهستگی)، حسام اسلامی (متهمین دایره بیستم)، سحر مصیبی (صفرتا سکو)، محمد کارت (آوانتاژ) در بخش بهترین کارگردانی و حسام اسلامی (متهمین داره بیستم)، یاسر خاسب (آهستگی)، مهدی همایونفر (بزم رزم)، مهتاب کرامتی و طهورا ابوالقاسمی (صفر تا سکو)، آبان عسگری و محمد کارت (آوانتاژ) در بخش بهترین فیلم مستند مورد تقدیر قرار گرفتند که در این بخش آرش لاهوتی در مراسم حضور نداشت.

در ادامه مراسم رویا نونهالی از اعضای هیئت داوران بخش سودای سیمرغ در کنار محمد حیدری روی صحنه حاضر شد و نامزدهای بهترین عکس که شامل امیرحسین شجاعی برای مجموعه عکس های فیلم رگ خواب، امید صالحی برای مجموعه عکس‌های فیلم اسرافیل، مریم تخت‌کشیان برای مجموعه عکس‌های فیلم نگار، احمدرضا شجاعی برای مجموعه عکس‌های فیلم خفه‌گی و سحاب زری‌باف برای مجموعه عکس‌های فیلم ماجرای نیمروز می‌شدند روی صحنه آمدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.

نامزدهای سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر تجلیل شدند

در بخش بعدی نامزدهای بهترین چهره‌پردازی روی صحنه حاضر شدند، سودابه خسروی برای اسرافیل، عبدالله اسکندری برای خوب، بد، جلف، ایمان امیدواری برای زیرسقف دودی، مهرداد میرکیانی برای یک روز بخصوص و علی بهرامی فر برای ایتالیا ایتالیا در این بخش تقدیر شدند. در این بخش تنها علی بهرامی‌فر برای فیلم ایتالیا ایتالیا در مراسم حضورداشت.

محمدرضا تخت‌کشیان دیگر داور جشنواره فیلم فجر روی صحنه آمد و نامزدهای بخش بهترین جلوه‌های بصری یعنی محمد لطفعلی برای آباجان، مهدی قاسمی برای ویلایی‌ها، سینا قویدل برای رگ خواب، محمدرضا نجفی امامی برای بیست و یک روز بعد و کامران سحرخیز و امیر سحرخیز برای پشت دیوار سکوت روسی صحنه حضور پیدا کردند و مورد تقدیر قرار گرفتند.

در بخش بعدی نامزدهای بهترین جلوه‌های ویژه میدانی روی صحنه آمدند؛ آرش آقابیک برای فیلم‌های یک روز بخصوص، خفه‌گی و رگ خواب، حمید رسولیان برای گشت 2 و چراغ های ناتمام، ایمان کرمیان برای ویلایی‌ها، آرشا اقدسی برای سارا و آیدا و محسن روزبهانی برای ماجرای نیمروز در این بخش مورد تقدیر قرار گرفتند. در بخش جلوه‌های ویژه میدانی، محسن روزبهانی در مراسم حضور نداشت.

نامزدهای سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر تجلیل شدند

ایرج رامین‌فر عضو دیگر هیئت انتخاب بود که در ادامه مراسم روی صحنه حضور پیدا کرد و نامزدهای بهترین طراحی لباس که شامل کامیاب امین عشایری برای یک روز بخصوص، کیوان مقدم برای تابستان داغ، محسن نصراللهی برای بدون تاریخ، بدون امضاء، بهزاد جعفری طادی برای ماجرای نیمروز می‌شد، روی صحنه آمدند، در این بخش امیرحسین قدسی برای فیلم نگار و محسن نصراللهی برای فیلم بدون تاریخ، بدون امضا نیز نامزد شده بودند که در مراسم حضور نداشتند.

نامزدهای سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر تجلیل شدند

در ادامه از نامزدهای بخش بهترین طراحی لباس دعوت شد که روی صحنه حضور پیدا کنند، نگار نعمتی برای نگار، نازنین خزاعی برای تابستان داغ، بهزاد جعفری طادی برای ماجرای نیمروز، مه‌لقا ناقد برای ویلایی‌ها و کامیاب امین عشایری برای یک روز بخصوص نامزدهای این بخش بودند که مورد تقدیر قرار گرفتند که نگار نعمتی در مراسم حضور نداشت.

شهرام اسدی دیگر عضو هیئت انتخاب در کنار محمد حیدری برای تقدیر از نامزدهای بهترین صدابرداری قرار گرفت، در این بخش عباس رستگارپور برای زیرسقف دودی، پرویز آبنار برای فراری، داریوش صادق‌پور و محمود کاشانی برای تابستان داغ، امین میرشکاری برای بدون تاریخ، بدون امضاء و وحید مقدسی برای نگار بودند که به جز وحید مقدسی بقیه نامزدها روی صحنه حاضر شدند.

نامزدهای سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر تجلیل شدند

نامزدهای بهترین صداگذاری که شامل پرویز آبنار برای فراری، سیدعلیرضا علویان برای بدون تاریخ، بدون امضاء، حسین ابوالصدق برای نگار، محمدرضا دلپاک برای زیر سقف دودی و امیرحسین قاسمی برای تابستان داغ بودند که در ادامه مراسم روی صحنه حاضر شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند،

حامد ثابت برای تابستان داغ، پیمان یزدانیان برای بدون تاریخ، بدون امضاء، ستار اورکی برای ویلایی‌ها، یحیی سپهری شکیب برای فراری، کریستف رضاعی برای نگار نامزدهای بهترین موسیقی در جشنواره بودند که در پیمان یزدانیان و ستار اورکی در مراسم حضور نداشتند.

در بخش تجلیل از نامزدهای بهترین تدوین اکبر نبوی روی صحنه آمد و سپیده عبدالوهاب برای سدمعبر، بهرام دهقان برای نگار، حسن حسندوست برای فراری، سهراب خسروی برای تابستان داغ و احمد مرادپور برای سارا و آیدا نامزدهای این بخش بودند که احمد مرادپور در مراسم حضور نداشت.

در ادامه مراسم نامزدهای بهترین فیلمبرداری روی صحنه حاضر شدند؛ مسعود سلامی برای گشت ۲، پیمان شادمانفر برای بدون تاریخ، بدون امضاء، بهرام بدخشانی برای نگار، محمد آلادپوش برای سوفی و دیوانه و هومن بهمنش برای تابستان داغ بودند که مسعود سلامی بهرام بدخشانی در مراسم حضور نداشتند.

گیتی قاسمی برای سدمعبر و ویلایی‌ها، مینا ساداتی برای تابستان داغ، زکیه بهبهانی برای بدون تاریخ ،بدون امضاء، ثریا قاسمی برای ویلایی ها و شبنم مقدمی برای آباجان نامزدهای بهترین بازیگر مکمل زن بودند که در ادامه مورد تجلیل قرار گرفتند که ثریا قاسمی در مراسم حضور نداشت.

در بخش تجلیل از بهترین بازیگر مکمل مرد تنها هادی حجازی‌فر از میان ساعد سهیلی برای گشت ۲، نوید محمدزاده برای بدون تاریخ ،بدون امضاء، هادی حجازی فر برای ماجرای نیمروز، نادر فلاح برای سدمعبر و انزوا و جواد عزتی برای ماجرای نیمروز در مراسم حاضر بود و روی صحنه رفت.

در ادامه مراسم محمدمهدی دادگو از اعضای هیئت انتخاب روی صحنه حضور پیدا کرد، نامزدهای بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد امیر آقایی برای بدون تاریخ، بدون امضاء، محسن تنابنده برای فراری، مهرداد صدیقیان برای ماجرای نیمروز، علی مصفا برای تابستان داغ و حمید فرخ‌نژاد برای خوب، بد، جلف بودند که امیر آقایی، علی مصفا و حمیدفرخ‌نژاد در مراسم حضور نداشتند.

مریلا زارعی برای زیر سقف دودی، لیلا حاتمی برای رگ خواب، پریناز ایزدیار برای تابستان داغ، غزل شاکری برای سارا و آیدا، سارا بهرامی برای ایتالیا ایتالیا و هدیه تهرانی برای اسرافیل نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول زن بودند که در این بخش مریلا زارعی و غزل شاکری حاضران در مراسم بودند.

در ادامه مراسم حجت‌الله ایوبی و محمدرضا هنرمند برای ادامه برنامه تجلیل از نامزدهای جشنواره روی صحنه حضور پیدا کردند، نامزدهای بهترین فیلمنامه منیر قیدی و ارسلان امیری برای ویلایی‌ها، کامبوزیا پرتوی برای فراری، پیام کرمی برای تابستان داغ، سعید روستایی برای سدمعبر و وحید جلیلوند و علی زرنگار برای بدون تاریخ، بدون امضاء بودند که منیر قیدی و کامبوزیا پرتوی در مراسم حضور نداشتند.

در بخش بعدی از نازمدهای بهترین کارگردانی تجلیل شد. وحید جلیلوند برای بدون تاریخ ،بدون امضاء، ابراهیم ایرج زاد برای تابستان داغ، پوران درخشنده برای زیر سقف دودی، محمدحسین مهدویان برای ماجرای نیمروز، علیرضا داوودنژاد برای فراری و رامبد جوان برای نگار نامزدهای این بخش بودند که رامبد جوان در سالن حضور نداشت.

در بخش پایانی نامزدهای بهترین فیلم معرفی شدند، جهانگیرکوثری برای فراری، جواد نوروزبیگی برای تابستان داغ، پوران درخشنده برای زیر سقف دودی، سیدمحمود رضوی برای ماجرای نیمروز و علی جلیلوند برای بدون تاریخ، بدون امضاء نامزدهای این بخش بودند که روی صحنه حاضر شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار