دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 02 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۰۷۴
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۰۹ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۵
چهارمین محفل شعرخوانی و ادای دین شاعران جشنواره بین‌المللی شعر فجر با عنوان «شهدای خدمت» به قهرمانان شهید آتش‌نشانی اختصاص دارد.

به گزارش دیباچه، همزمان با هفتمین روز تشییع باشکوه پیکر 16 شهید آتش‌نشان حادثه ساختمان پلاسکو در تهران، جشنواره بین‌المللی شعر فجر برای «شهدای خدمت» محفل شعرخوانی اختصاص یافت که در آن، جمعی از شاعران کشور، سروده‌های خود را به این عزیزان تقدیم می‌کنند.

چهارمین محفل جشنواره شعر فجر به شهدای آتش‌نشان تقدیم می شود

علی‌محمد مودب، آرین داودی، لیلا کردبچه، مجید سعدآبادی، محمدرضا وحیدزاده، میلاد عرفان‌پور، حامد عسکری، هادی خورشاهیان، قاسم صرافان، امیرعلی سلیمانی، محمدجواد آسمان و ... شاعرانی هستند که در این محفل به شعرخوانی خواهند پرداخت.

محفل شهدای خدمت، روز یکشنبه 17 بهمن از ساعت 15:30 دقیقه در چهارراه حسن‌آباد، ایستگاه یک آتش‌نشانی شهر تهران برگزار می‌شود که شهرداری منطقه 12 تهران و سازمان آتش‌نشانی در برگزاری این محفل با بنیاد شعر و ادبیات داستانی همکاری داشته‌اند.

دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شعر فجر از عموم شاعران و همشهریان دعوت می‌کند در این محفل باشکوه ادبی شرکت کرده و نسبت به مقام شهدای آتش‌نشان حادثه تأسف‌بار ساختمان پلاسکو ادای احترام کنند.

همچنین پس از کاشان و البرز، سومین محفل شعرخوانی یازدهمین جشنواره شعر فجر در مشهد برگزار می‌شود که این محفل به شاعران مهاجر افغانستانی مقیم خراسان اختصاص دارد. محفل سوم شعر فجر، روز جمعه 15 بهمن از ساعت 14:30 دقیقه و با حضور محمدکاظم کاظمی (دبیر علمی یازدهمین جشنواره شعر فجر) در فرهنگسرای انقلاب مشهد برگزار می‌شود که جمعی از شاعران مهاجر افغانستانی مقیم کشورمان در آن به شعرخوانی خواهند پرداخت. برای نخستین بار است که شب شعر اختصاصی مهاجران افغانستان از طرف جشنواره بین‌المللی شعر فجر در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

همجواری و حضور گسترده مهاجران افغانستانی در مشهد، همچنین انتخاب این شهر به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 بر اهمیت برگزاری این شب شعر در مشهد افزوده است.

این در حالی است که مراسم پایانی یازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر نیز در اسفندماه امسال در جوار بارگاه نورانی ثامن‌الحجج علیه‌السلام برگزار می‌شود.

منبع: ایلنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳