سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴  |  Tuesday, 21 October 2025
کد خبر: ۴۱۹۶۸
تاریخ انتشار : ۳۱ : ۰۹ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۵

ویژه برنامه های شبکه دو سیما برای دهه فجر اعلام شد

شبکه دو سیما از سه شنبه 12 بهمن ماه ویژه‌برنامه «با صبح» را از ساعت 6:30 تا 10:00 صبح به مخاطبان این شبکه تقدیم می‌کند.

به گزارش دیباچه، بخشی از این برنامه به صورت مستقیم از مدرسه «رفاه» روی آنتن می‌رود که حاوی گفتگوهایی با 10 نفر از یاران همراه امام (ره) در آن روز تاریخی همچون علاء میرمحمدصادقی، حسین مهدیان، ابوالفضل توکلی بینا، جواد رفیق‌دوست، محسن رفیق‌دوست ، علاءالدینی، محمود لولاچیان و ... است.

ویژه برنامه های شبکه دو سیما برای دهه فجر اعلام شد

همچنین در بخش استودیویی با اجرای عبدا... روا؛ صحبت پیرامون شعر انقلاب با حضور اکرامی، مروری بر ترانه‌های انقلابی با حضور محمد گلریز و گفتگو با کارشناسان مختلف از بخش‌های درنظر گرفته شده برای این برنامه است.

حضرت امام خمینی (ره) پس از بازگشت به کشور در روز 12 بهمن و سخنرانی در بهشت زهرا (س) به مدرسه رفاه رفتند. از این رو برنامه «با صبح» علاوه بر بخش‌های ذکر شده، زدن زنگ انقلاب راس ساعت 9:33 از مدرسه تاریخی رفاه، نمایش تصاویری از ساده زیستی امام (ره) در جماران، تصاویری ناب از لحظات ورود بنیانگذار جمهوری اسلامی به کشور به همراه پخش بخش هایی از سخنرانی حضرت امام (ره) در بهشت زهرا (س) و نواهای خاطره انگیز انقلابی را به مخاطبان این برنامه تقدیم می‌کند.

برنامه «با صبح» کاری است از گروه امور اجتماعی فرهنگی شبکه دو به تهیه‌کنندگی سهیل سلیمانی که به صورت ثابت از شنبه تا چهارشنبه ساعت 6:30 تا 8 صبح از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

این برنامه طی ایام دهه فجر هر روز دستاوردهای انقلاب را در حوزه‌های مختلف مورد بررسی قرار خواهد داد.

در تدارک ویژه این شبکه جشنواره‌ای از آثار منتخب و نوستالژیک سینمایی انقلاب اسلامی هر شب ساعت 23:30 از شبکه دو سیما پخش خواهد شد و برنامه «سینما دو» نیز با رویکرد بررسی سینمای پس از انقلاب پنجشنبه 14 بهمن ساعت 23:30 تقدیم مخاطبان خواهد شد.

برنامه «تنفس صبح»، «پلاک 57» و «شب شعر انقلاب» کاری از گروه اجتماعی فرهنگی نیز هر روز طی ایام دهه فجر در ساعت‌های11:30، 19:45 و 23:20 روی آنتن می‌رود و «سازهایی که برای وطن کوک شد» کاری از گروه خانواده نیز در این ایام هر روز ساعت 10:30 از این شبکه پخش می‌شود.

از سوی دیگر برنامه‌های «عصر خانواده»، «جیوگی»، «نما دو» و ... به صورت اختصاصی در این روزها با رویکرد ویژه دهه مبارک فجر به مخاطبان تقدیم می‌شود.

ویژه‌برنامه روز 22 بهمن نیز از دیگر برنامه‌های این ایام است که به صورت زنده از محل استقرار گروه برنامه ساز در محل راهپیمایی برای بینندگان این حماسه عظیم را به تصویر می‌کشد. گفت‌و‌گو با شهروندان در مسیر راهپیمایی، اجرای موسیقی‌های شاد و حماسی، حضور مجریان و برنامه‌سازان شبکه و همچنین توصیف شور حضور مردم در مسیر راهپیمایی بخش‌هایی از این ویژه برنامه است.

منبع: ایلنا
برچسب ها: دیباچه ، شبکه دو ، دهه فجر
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴