شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۱۹۶۴
تاریخ انتشار : ۵۵ : ۰۸ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۵
کیانوش عیاری گفت: با وجود انتظار و پیش‌بینی قبلی اما نمی‌توانم ناراحتی خود را از دیده نشدن فیلم «کاناپه» در جشنواره فیلم فجر پنهان کنم.

به گزارش دیباچه، کارگردان فیلم سینمایی «کاناپه» که در مراسم افتتاحیه جشنواره سی‌وپنجم فیلم فجر چند بار از او یاد شد، درباره حضور نداشتنش در جشنواره با یادشدن‌های این‌چنینی بیان کرد:‌ به رغم اینکه می‌دانستم احتمال نمایش فیلم «کاناپه» در جشنواره بسیار بسیار کمرنگ است و از نظر روحی آمادگی برخورد با این مسئله را داشتم اما ناراحتی خودم را در ارتباط با دیده‌نشدن فیلم «کاناپه» در جشنواره نمی‌توانم پنهان کنم.

پیش بینی کیانوش عیاری از عدم نمایش «کاناپه» در جشنواره فیلم فجر

او افزود: امیدوارم در آینده شرایطی پیش آید که «کاناپه» نه به خاطر بدعت مسئله حجاب بلکه به خاطر خود فیلم دیده شود.

عیاری ادامه داد: گمان می‌کنم من هم مثل هر فیلمساز دیگری تشنه این هستم که واکنش مخاطبان را از تماشای فیلمم ببینم چون درست در بزنگاه دیده‌شدن توسط تماشاگر است که یک کارگردان به نتیجه‌گرفتن یا نگرفتن فیلمش واقف می‌شود.

وی اضافه کرد: بنابراین با توجه به شرایطی که از وضعیت فیلم «کاناپه» می‌دانستم حتی به بازیگران زن هم گفته بودم که اگرچه موهایتان را می‌تراشید اما به جای آن چیزی به شما نخواهد رسید و به آن دلخوش نباشید.

این کارگردان سینما که در روزهای گذشته مشغول تدوین فیلم «کاناپه» بود همچنین گفت: تدوین این فیلم تمام شده و زمان فعلی آن ۱۱۵ دقیقه است. در چند روز آینده هم صداگذاری آن آغاز می‌شود.

او در پاسخ به اینکه مدت زمان فیلم نسبت به آنچه در ابتدا بوده و هیأت انتخاب دیده است خیلی کم شده است، تأکید کرد: زمان فیلم اصلا کوتاه نشده چون آنچه تاکنون دیده شده راف‌کات بوده است و به این ترتیب نسخه ۱۶۶ دقیقه‌ای پس از تدوین ۱۱۵ دقیقه شده است. البته اگر در زمانی که هیأت انتخاب فیلم ها را می‌دید، یکی، دو روز فرصت بیشتر داشتم یک نسخه ۱۳۰ دقیقه‌ای را می‌توانستم در اختیار کمیته انتخاب بگذارم هر چند ظاهرا راف کات بودن فیلم دلیل حذف «کاناپه» از جشنواره نبوده است.

در مراسم افتتاحیه جشنواره فجر علاوه بر اینکه طاها ذاکر جایزه خود را به این فیلمساز اهدا کرد، فرهاد توحیدی هم خطاب به وزیر علاوه بیان مطالباتی، به وضعیت فیلم عیاری هم اشاره کرد که صحبت‌های این دو هنرمند در زمان پخش تلویزیونی به صورت خلاصه و حذف شده بازپخش شده است.

بنا بر این گزارش، در فیلم «کاناپه» کیانوش عیاری، زن‌های بازیگر مقابل محارمشان در خانه، کلاه‌گیس دارند.

دبیر جشنواره‌ فیلم فجر هم در اظهارنظری اعلام کرده بود که تصمیم‌گیری درباره‌ نمایش فیلم «کاناپه» به مراجع بالاتر مربوط است.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳