يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴  |  Sunday, 19 October 2025
کد خبر: ۴۱۷۴۹
تاریخ انتشار : ۲۱ : ۰۹ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۵

نمایش‌هایی که در ششمین روز جشنواره تئاتر فجر می‌بینیم

جشنواره تئاتر فجر با اجرای 10 نمایش در بخش صحنه‌ای و 7 نمایش در بخش محیطی، ششمین روز خود را سپری می‌کند.
به گزارش دیباچه، به نقل روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، درششمین روز جشنواره تئاتر فجر که همزمان باششم بهمن ماه است، نمایش «شاخص»به کارگردانی و نویسندگی فواد کوچی و مایکل ادوبریتو کاری از فرانسه در دو نوبت 17 و 21 در تالار اصلی تئاتر شهر به صحنه می‌رود. 
«درباره تصویرت ازمن تجدید نظر کن» عنوان نمایشی است نوشته نغمه ثمینی و کارآروند دشت آرای که در تالار «چهارسو» تئاتر شهر اجرا می‌شود. این نمایش به‌عنوان کاری مشترک از هلند و ایران ، در دو نوبت 18:30 و 21به صحنه می‌رود.
تالار «سایه» در روز ششم جشنواره شاهد اجرای نمایش «شیشه» به نویسندگی و کارگردانی امیر دژاکام است که به زبان انگلیسی اجرا می‌شود. این نمایش در دو نوبت 17 و 19 به صحنه می‌رود.
نمایش‌هایی که در ششمین روز جشنواره تئاتر فجر می‌بینیم
اما تالار «قشقایی» میزبان نمایش «دستاری که بر پیکر اسب پیک در راه در عجب راهی ،دی ...»به نویسندگی و کارگردانی جواد صداقت است. این نمایش که کاری از بوشهر است، در دو سانس 17:30 و 19:30 به صحنه می‌رود.
«چریکه‌ی چیای هالوز به زبان کردی» نوشته و کار بختیار پنجه‌ای کاری از مهاباد است که در تماشاخانه سنگلج به صحنه می‌رود. این نمایش در دو نوبت 17 و 20 اجرا می‌شود.
دز تالار هنر نیز نمایش « دوبه دل »به نویسندگی جلیل امیری و کارگردانی سامان پهلوان درینی کاری از جیرفت در دو نوبت 17و 19به صحنه می‌رود.
در تالار مولوی نمایش «گرگ ومیش» به نویسندگی و کارگردانی کریستینا گالیبانی و ایلیالو گینبوهل کاری از سوئیس در چهار نوبت 15، 17 و 19و 21 به صحنه می‌رود.
«ناسور» نام نمایشی است به نویسندگی خیراله تقیانی پور و کارگردانی افسانه زمانی که در تالار حافظ اجرا دارد. این نمایش در دو نوبت 18 و 20:30 به صحنه می‌رود.
تالار دکتر ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر نمایش «هاروی» نوشته مری چیس و کار ملودی آرام نیا اجرا می‌شود. این نمایش در دو نوبت 17 و 20 به صحنه می‌رود.
«خروج اضطراری» نوشته ساناز اسدی و رافعه رستمی کار ستاره تبریززاده نام نمایشی است که از تهران در جشنواره تئاتر فجر اجرا دارد. این نمایش در دو نوبت 16 و 18 در تالار استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران به صحنه می‌رود. 

در ششمین روز جشنواره تئاتر فجر 7 نمایش در بخش محیطی اجرا می‌شوند.
نمایش «آقای دلواپس» نوشته و کار فریدون احمدی از شهر سنندج در محوطه باز تئاتر شهر اجرا می‌شود. این نمایش راس ساعت 16:30 اجرا دارد. 
«مستند پخش نشده میرزا» دیگر نمایشی است که در فضای باز تئاتر شهر اجرا می‌شود. این نمایش که نوشته مشترک احمد صمیمی و هما پریسان و کار صمیمی است، ساعت 17 در محوطه تئاتر شهر اجرا می‌شود.
«بزم و رزم » نوشته و کار علی ابوالفضل طبسی از شهر سبزوار دیگر نمایش محیطی است که ساعت 18 در محوطه تئاتر شهر اجرا می‌شود.
«ارت» نام نمایشی است به نویسندگی و کارگردانی علی محمد رادمنش که از تهران در جشنواره اجرا دارد. این نمایش ساعت 18:30 در محوطه تئاتر شهر اجرا می‌شود. 
«زیرزمین» نوشته و کار مسعود براهیمی که از اصفهان در جشنواره شرکت کرده است، ساعت 16 در فضای باز خانه هنرمندان اجرا می‌شود.
نمایش « املت با گوجه ایرانی»به نویسندگی میثم سرآبادانی و کارگردانی پارسوا پاکیزه کاری از تهران است که ساعت 16:30 در محوطه خانه هنرمندان اجرا می‌شود. 
نمایش «حریم شخصی»به کارگردانی و نویسندگی سید جمال میر جعفری ساعت 11 در محوطه برج میلاد اجرا می‌شود. 
در کنار این آثار، سه نمایش دیگر نیز در مکان‌های دیگری اجرا دارند.
«من تهرانم را دوست دارم »نوشته و کار احسان یوسفی نسب از ششم تا هشتم بهمن ماه ساعت 19 در محوطه تئاتر شهر اجرا می‌شود. 
همچنین نمایش «موزه گردی» نوشته و کار رضا غیور از تاریخ ششم تا هشتم بهمن ساعت16در موزه هنرهای معاصر اجرا دارد. 
سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری سعید اسدی از اول تا دوازدهم بهمن برگزار می‌شود.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴