چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 15 October 2025
کد خبر: ۴۱۷۴۲
تاریخ انتشار : ۱۰ : ۱۷ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۵

محفل طنز شعر فجر به احترام آتش‌نشانان لغو شد

جشنواره شعر فجر محفل شعر طنز خود را به منظور ادای احترام به قهرمانان شهید آتش‌نشانی و همدردی با بازماندگان حادثه غم‌انگیز ساختمان پلاسکو برگزار نخواهد کرد.

به گزارش دیباچه به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، در حالی که برگزاری محفل طنز یازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر برای هفته آتی و در روستای «زاکان»، زادگاه عبید زاکانی برنامه‌ریزی شده بود، این محفل به احترام شهدای والامقام آتش‌نشانی و خانواده‌های داغدار آنان برگزار نخواهد شد.

محفل طنز شعر فجر به احترام آتش‌نشانان لغو شد

بر اساس این گزارش، بنیاد درصدد است تا در محفل ویژه‌ای که طی روزهای آینده برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی خواهد شد، به تکریم آتش‌نشانان پرتلاش فاجعه ساختمان پلاسکو و مجاهدت شهدای این حادثه بپردازد.

یازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر، محفل افتتاحیه خود را فردا شب با حضور دبیران علمی دوره‌های گذشته و مسئولان این دوره در کاشان برگزار خواهد کرد. این محفل، ساعت 18 تا 20 فردا چهارشنبه 6 بهمن در «خانه تاریخی عامری‌ها»ی کاشان از چهره‌هایی چون محمدعلی بهمنی، عبدالجبار کاکایی، اسماعیل امینی، محمدکاظم کاظمی، پرویز بیگی حبیب‌آبادی، علیرضا قزوه، محمود اکرامی‌فر و ... میزبانی خواهد کرد.

در این محفل، علاوه بر استادان و شاعران اعزامی از تهران، شاعران کاشان و شهرهای همجوار به شعرخوانی خواهند پرداخت.

یازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر، محافل دیگری را در سایر شهرهای کشور از جمله کرج، تهران، ری، مشهد، بندرعباس، قلاویزان و ... برنامه‌ریزی و ساماندهی خواهد کرد که این برنامه‌ها به مراسم پایانی جشنواره در مشهد منتهی خواهند شد.

مشهد مقدس به دلیل پایتختی فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 از یازدهمین جشنواره شعر فجر، میزبانی خواهد کرد. مرکزیت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 امروز طی مراسمی در این شهر مقدس آغاز می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دیباچه ، شعر ، پلاسکو ، آتشنشان
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴