دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴  |  Monday, 20 October 2025
کد خبر: ۴۱۷۲۲
تاریخ انتشار : ۴۶ : ۱۰ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۵

نامزدهای دریافت تمشک طلایی اعلام شدند!

«بتمن در برابر سوپرمن» با توجه ویژه‌ای که در معرفی فهرست اولیه نامزدهای تمشک طلایی به آن شده می‌تواند یکی از بدترین‌های سال ۲۰۱۶ محسوب شود.

به گزارش دیباچه به نقل از گاردین، با اعلام اسامی نامزدهای دریافت تمشک طلایی، روشن شد در رقابتی شانه به شانه دو فیلم «بتمن علیه سوپرمن» و «زولندر ۲» در فهرست نامزدهای بدترین فیلم‌های سال با یکدیگر رقابت می‌کنند.

در واقع «زولندر ۲» با کسب ۹ نامزدی می‌تواند امیدوار باشد که بدترین فیلم سال است که شامل بدترین بازیگر و بازیگر نقش مکمل برای بن استیلر و اوون ویلسون است والبته استیلر به عنوان بدترین کارگردان هم نامزد شده است. در عین حال «بتمن علیه سوپر من» نیز با کسب هشت نامزدی اندکی عقب‌تر از فیلم «زولندر۲» قرار گرفته است. بن افلک و هنری کویل برای این فیلم نامزد دریافت جایزه بدترین بازیگران اصلی و جسی آیزنبرگ نیز نامزد دریافت جایزه بدترین بازیگر نقش مکمل این فیلم هستند.

نامزدهای دریافت تمشک طلایی اعلام شدند!

در این میان فیلم مستند «آمریکای هیلاری: تاریخ پنهان حزب دموکراتیک» ساخته دنیش دسوزا به عنوان بدترین بازیگر و بدترین کارگردان انتخاب شده و در مجموع ۵ نامزدی کسب کرده است تا بتواند یکی از بدترین‌های سال باشد.

سازمان دهندگان سی و هفتمین جایزه تمشک طلایی گفتند سال ۲۰۱۶ سالی وحشتناک از نظر فیلم‌های وحشتناک بود و موجب شد تا تعداد نامزدها از ۵ به ۶ مورد در هر بخش افزایش یابد.

فهرست نامزدها چنین است:

نامزدهای کسب جایزه بدترین فیلم سال: «بتمن علیه سوپرمن»، «پدربزرگ کثیف»، «خدایان مصر»، «آمریکای هیلاری: تاریخ پنهان حزب دموکراتیک»، «روز استقلال» و «زولندر ۲» جای دارند.

بدترین بازیگر مرد: بن افلک برای «بتمن عیله سوپرمن»، جرارد باتلر برای «خدایان مصر»، هنری کویل برای «بتمن علیه سوپرمن»، رابرت دنیرو برای «پدربزرگ کثیف»، «دنیش دسوزا» برای «آمریکای هیلاری: تاریخ پنهان حزب دموکراتیک» و بن استیلر برای «زولندر ۲»

بدترین بازیگر زن: مگان فاکس برای «نینجاهای جهش یافته نوجوان»، تیلر پری برای «هو! هالووین مدآ»، جولیا رابرتز برای «روز مادر»، بکی ترنر برای «آمریکای هیلاری: تاریخ پنهان حزب دموکراتیک»، نائومی واتس برای «مجموعه واگرا»، شایلی وودلی برای «مجموعه واگرا»

بدترین بازیگر مرد نقش مکمل: نیکلاس کیج برای «اسنودن»، جانی دپ برای «آلیس از میان آینه»، ویل فارل برای «زولندر ۲»، جسی آیزنبرگ برای «بتمن علیه سوپرمن»، جارد لتو برای «جوخه خودکشی»، واوون ویلسون برای «زولندر۲»

بدترین بازیگر زن نقش مکمل: جولیان هیو برای «پدربزرگ کثیف»، کیت هادسن برای «روز مادر»، اوبری پلازا برای «پدربزرگ کثیف»، جین سیمور برای «پنجاه طیف سیاه»، سالی وارد برای «روز استقلال» و کریستین ویگ برای «زولندر۲»

بدترین کارگردان: دنیش دسوزا برای «آمریکای هیلاری: تاریخ پنهان حزب دموکراتیک»، رولاند امریش برای «روزاستقلال»، تیلر پری برای «هو! هالووین مدآ»، آلکس پرویاس برای «خدایان مصر»، زک اسنایدر برای «بتمن علیه سوپرمن» و بن استیلر برای «زولندر۲»

منبع: مهر
برچسب ها: دیباچه ، تمشک طلایی
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴