يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴  |  Sunday, 07 December 2025
کد خبر: ۴۱۶۳۱
تاریخ انتشار : ۱۴ : ۰۹ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۵

پوران درخشنده:کمی فکر کنیم، این انسان‌هایی که از دست می‌دهیم چقدر در برابرشان مسئولیم؟

کارگردان فیلم «پرنده کوچک خوشبختی» با ابراز تأسف از حادثه ساختمان پلاسکو گفت: ای کاش همه و بویژه مسئولان کمی به این موضوع فکر کنند که در برابر انسان‌هایی که این گونه از دست می‌دهیم، مسئولیم.

به گزارش دیباچه، پوران درخشنده که سال‌ها قبل در فیلم «پرنده کوچک خوشبختی» کاراکتر آتش‌نشان را به تصویر کشید، بیان کرد: از فاجعه رخ داده در ساختمان پلاسکو و تصاویر دردناک و غم‌انگیزی که هر لحظه می‌بینیم، بسیار متأسف هستم و نمی‌دانم باید چه گفت.

پوران درخشنده:کمی فکر کنیم، این انسان‌هایی که از دست می‌دهیم چقدر در برابرشان مسئولیم؟

او گفت:‌ زمانی که «پرنده کوچک خوشبختی» را می‌ساختم، نقش آتش‌نشانی در فیلم بود که یک حادثه هولناک را با حضور خود به آرامش تبدیل می‌کرد و می‌دیدیم بچه‌ای که مادرش را در استخر از دست داده و حال همان اتفاق برای معلمش هم تکرار شده است با آمدن آتش‌نشان چگونه فریاد می‌زند و معلمش را نجات می‌دهد. این‌ها آدم‌هایی هستند که جانشان را کف دست می‌گذارند و برای خدمت به مردم کار می‌کنند.

درخشنده ادامه داد: آتش‌نشان‌ها در هر حادثه‌ای که وارد می‌شوند، آرامشی را به کسانی که با اتفاقی سخت روبرو شده‌اند منتقل می‌کنند، اما الان همان‌ها و البته تمام مردم گرفتار غمی شده‌اند که در آن فقط خدا می‌تواند کمک کند، چون درد بزرگی است.

پوران درخشنده:کمی فکر کنیم، این انسان‌هایی که از دست می‌دهیم چقدر در برابرشان مسئولیم؟

کارگردان فیلم «زیر سقف دودی» که در جشنواره فجر امسال هم با فیلم جدید خود حضور خواهد داشت، گفت: آتش‌نشان‌ها آدم‌هایی از جان گذشته‌ای هستند که باید به آن‌ها بسیار توجه شود، چون شغلشان عادی نیست و با خدمتی که به مردم انجام می‌دهند باید دستان آن‌ها را بوسید. الان بسیار دردناک است که این افراد شجاع که به خاطر مهار آتشی به یک ساختمان رفته‌اند با چنین آواری روبرو شدند.

او گفت: تمام مسئولان و مدیران در برابر این اتفاق مسئول هستند چرا که ما باید به بهترین دستگاه‌های ایمنی که با جان مردم در ارتباط است، تجهیز باشیم. چنین حادثه‌ای باید خیلی پیش‌تر پیش‌بینی می‌شد، نه اینکه بعد از وقوع آن بشنویم که بارها تذکر داده شده است. این وظیفه چه کسی است که پیش از وقوع حادثه به علاج فکر و عمل می‌کرد.

درخشنده همچنین اضافه کرد: ساختمان پلاسکو فقط یک ساختمان چند طبقه بود و چند روز از وقوع حادثه گذشته اما هنوز آواربرداری به پایان نرسیده است. این جای تأسف دارد که در این مواقع فقط نیروی انسانی ما جان خود را از دست می‌دهد، در حالی که باید با وسایل و امکانات پیشرفته وارد عمل می‌شدیم تا چنین فاجعه‌ای را نبینیم.

وی خاطرنشان کرد: تنها خواسته‌ام این است که کمی فکر کنیم، این انسان‌هایی که از دست می‌دهیم چقدر در برابرشان مسئولیم، آن‌ها زندگی خود را گذاشتند و همه چیز تمام شد پس مسئول هستند.

منبع: ایسنا
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴