چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 22 October 2025
کد خبر: ۴۱۵۲۴
تاریخ انتشار : ۰۰ : ۱۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۵

تهیه کننده «همسایه‌ها»: اگر مدیران محترم سیما تصمیم بر ادامه «همسایه ها»بگیرند، تمهیدات خاصی برای ادامه داریم

تهیه کننده «همسایه‌ها» گفت: این مجموعه تلویزیونی پتانسیل ادامه‌دار شدن را دارد اما قطعا در سری جدید بخشی از عوامل و بازیگران تغییر خواهند کرد.

به گزارش دیباچه، «سید علیرضا سبط احمدی» تهیه کننده سریال «همسایه‌ها» گفت: تصویربرداری و پخش این سریال به طور همزمان تا نیمه بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: اگر مدیران محترم سیما تصمیم بگیرند که این سریال ادامه داشته باشد، آنهم در شرایطی که مردم به تازگی با شخصیت‌های این سریال ارتباط برقرار کرده‌اند و اینکه از نقاط مثبت و منفی اثر به خوبی اطلاع پیدا کردیم و این سریال جای خود را میان مخاطبان پیدا کرده است، ما نیز تمهیدات خاصی را برای ادامه داستان در نظر خواهیم گرفت.

تهیه کننده «همسایه‌ها»: اگر مدیران محترم سیما تصمیم بر ادامه «همسایه ها»بگیرند، تمهیدات خاصی برای ادامه داریم

سبط احمدی افزود: حتی این امکان برایمان وجود دارد تا قصه‌ها را در سبکی دیگر به تصویر بکشیم، کاراکترها را اضافه و کم کنیم و یا اینکه بازنگری کلی درباره متن، کارگردانی و ... داشته باشیم.

این تهیه کننده همچنین درباره احتمال نوروزی شدن این سریال نیز بیان داشت: «همسایه‌ها» پتانسیل این را دارد که برای نوروز نیز ساخته شود و یا اینکه تا آن زمان و بعد از آن و تمامی مناسبت‌ها را پوشش دهد و تمامی اینها منوط به خواسته و درخواست سازمان صدا و سیما است که این را از ما بخواهند.

سبط احمدی در ادامه با اشاره وجود زمان کافی برای تولید فصل بعدی این سریال گفت: به طور قطع اگر زمان کافی برای تولید فصل بعدی در اختیارمان قرار بگیرد، با یک استراحت کوتاه، می‌توانیم با تمرکز و دقت بیشتری متن‌ها را بنویسیم و حتی کارگردان زمان بیشتری برای دکوپاژ سکانس‌هایش خواهد داشت.

وی همچنین درباره تولید سریال دیگری با مضمون طنز عنوان داشت: حتی به شبکه نسیم که به تازگی گروه فیلم و سریالش را راه انداخته نیز گفته‌ام که گروه ما (با حذف و اضافه برخی افراد) پتانسیل این را دارند که یک سریال دیگر را با مضمونی کمدی و فرمت و ساختاری متفاوت بسازند، منتهی باید شرایط مالی سازمان را نیز در نظر گرفت.

سریال «همسایه‌ها» به کارگردانی مهران غفوریان و تهیه‌کنندگی سید علیرضا سبط احمدی هر شب ساعت 21:30 از شبکه نسیم پخش می‌شود.

جواد رضویان، مهران غفوریان، بهاره رهنما، سیروس گرجستانی، اصغر سمسارزاده، شهین تسلیمی، حسین سلیمانی، سپند امیرسلیمانی، نعیمه نظام دوست، سمانه پاکدل، پوراندخت مهیم و آذین رئوف بازیگران اصلی سریال هستند.

مجموعه تلویزیونی «همسایه‌ها» در 40 قسمت 45 دقیقه‌ای برای گروه فیلم و سریال شبکه نسیم در حال تولید است.

منبع: فارس
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴