دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴  |  Monday, 20 October 2025
کد خبر: ۴۱۴۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ : ۱۰ - ۲۸ دی ۱۳۹۵

شبکه تلویزیونی «امید» رسماً افتتاح می شود

برنامه‌های دی ماه شبکه امید، مقدمه‌ای برای آمادگی پخش رسمی این شبکه است.

به گزارش دیباچه، محمد سرشار، مدیر شبکه کودک و نوجوان با اعلام این خبر گفت: در دی ماه، مجموعه جذابی از برنامه‌های ویژه نوجوانان از شبکه امید پخش شد که به لطف خداوند، با اقبال مخاطب و بازخوردهای مثبت ایشان مواجه شد.

شبکه تلویزیونی «امید» رسماً افتتاح می شود

سرشار افزود: برنامه‌های «به توان خدا»، «تک‌زنگ»، «دیدار در آشیانه»، «گردونه»، «نارنج و ترنج» و «تپش» مهمترین برنامه‌های تولیدی پخش‌شده از شبکه امید برای مخاطب نوجوان بودند که با پخش مجموعه پویانمایی خارجی جدید «صلحبانان جهان» همراه شدند.

وی اضافه کرد: برنامه‌های تامینی «شکار لحظه‌ها»، «نگهبانان طبیعت»، «لذت دانایی»، «از لاک جیغ تا خدا»، «جادوی فیزیک» و ... به همراه سریالهای «قهرمانان تنیس»، «مریم مقدس» و «میخک» هم مکمل برنامه‌های تولیدی شبکه بودند تا چینش سرگرم‌کننده‌ای را برای مخاطب نوجوان ارایه دهند.

مدیر شبکه کودک و نوجوان اظهار داشت: طراحی هویت بصری شبکه امید پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته و نشان (آرم) شبکه امید به تصویب معاونت سیما رسیده است. همچنین با پایان تصویربرداری اجزا و آغاز مرحله پردازش رایانه‌ای آن، به زودی امکان رونمایی از هویت بصری شبکه امید مهیا خواهد شد.

سرشار در پایان اظهار داشت: علی‌رغم محدودیتهای شدید مالی، به لطف خداوند و با حمایت مجموعه‌های مختلفی مانند مرکز اوج کودک و نوجوان، مرکز هنرهای رقومی بسیج، مرکز بین‌الملل هنر و رسانه، مرکز آوای موسیقی انقلاب اسلامی، مرکز موسیقی بسیج، خانه مستند انقلاب اسلامی و ...، شبکه امید توانسته برنامه‌های مناسب نوجوانان را به پخش برساند. با توجه به دستور 31/5/95 دکتر علی‌عسکری، رییس سازمان صدا و سیما، شبکه امید در فرستنده اول (تی اس یک) قرار خواهد گرفت و درخواستهای مکرر نوجوانان و خانواده‌های ساکن شهرها و روستاهای سطح کشور برای سیگنال‌رسانی شبکه امید به آنان، اجابت خواهد شد.

پس از انتقاد صریح رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت سال جاری نسبت به نبود برنامه‌سازی مناسب برای نوجوانان، در 30 شهریور پخش آزمایشی شبکه امید آغاز شد تا نوجوانان بالای 12 سال، صاحب یک شبکه تلویزیونی مستقل شوند.

منبع: فارس
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دنیاشیرکول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۵
0
0
سلام. لطفا سریال دختر امپراطور را پخش کنید
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴