جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴  |  Friday, 12 December 2025
کد خبر: ۴۱۱۱۴
تاریخ انتشار : ۵۳ : ۰۹ - ۱۳ دی ۱۳۹۵

تهیه‌کننده «هفت ماهگی»: نمی دانم چگونه باید مخاطب را از اکران فیلم مطلع کنم!

شبکه‌های معاند از فقدان قانون درست در حوزه تبلیغات سوء‌استفاده کرده و سینمای ایران را با چالش مواجه می‌کنند.

به گزارش دیباچه، لشکری قوچانی گفت: مسئولین فرهنگی باید فکری برای نحوه تبلیغات محصولات فرهنگی کنند. لشگری قوچانی تهیه‌کننده «هفت ماهگی» درباره اکران فیلمش گفت: فیلم چهارشنبه 15 دی ماه در سینماها اکران می شود این در حالی است که در فصل نامناسبی فیلم اکران می شود . متاسفانه درباره «کوچه بی نام» هم همین اتفاق رخ داد.

تهیه‌کننده «هفت ماهگی»: نمی دانم چگونه باید مخاطب را از اکران فیلم مطلع کنم!

وی ادامه داد: وزارت ارشاد برای این که از اکران ها دخالت نکند به شورای صنفی نمایش سپرده است این شورا که افرادش از دوستان ما هستند هم براساس نوبت فیلم‌ها را اکران می کنند متاسفانه در چرخه اکران عدالتی وجود ندارد . هر ساله با برگزاری جشنواره با تولیدات سینما آشنا ربرو می شویم و می توان با یک برنامه ریزی درست می توان زمان‌های نمایش فیلم را به درستی به فیلم ها ارایه داد.

تهیه کننده «کوچه بی نام» گفت : اگر نگاهی به تبلیغات فیلم ها داشته باشیم شاهد ورود شبکه های معاند از جمله تپش به تبلیغات آثار سینمایی هستیم که موجب آسیب به سازندگان آثار می شود. علاوه بر شبکه «جم» شبکه های دیگر هم تبلیغات فیلم ها را نشان می دهند به تازگی یک فیلم سینمایی در برنامه بی بی سی معرفی شد متاسفانه هیچ ضابطه و قوانین مشخصی درباره تبلیغات فیلم ها وجود ندارد.

وی ادامه داد: طبق تحقیقات صورت گرفته بیشترین تبلیغات در حوزه تئاتر براساس اینستاگرام، ماهواره و در درجه بعدی تبلیغات دهان به دهان است . فیلم «هفت ماهگی» باران کوثری نقش اصلی فیلم را برعهده دارد و تیزر فیلم هم بر اساس حضور ایشان طراحی شده ما تبلیغات این فیلم را به صدا و سیما ارایه دادیم که هنوز جواب مشخصی به ما ندادند با توجه به مصاحبه اخیر آقای کوثری درباره ممنوع التصویری خانواده ایشان بعید می دانم رسانه ملی تبلیغات فیلم «هفت ماهگی» رااز تلویزیون پخش کند و من نمی دانم چگونه باید مخاطب را از اکران فیلم مطلع کنم .

لشکری قوچانی درخاتمه تاکید کرد: مسئولین فرهنگی باید فکری برای نحوه تبلیغات محصولات فرهنگی کنند. شبکه های معاند از فقدان قانون درست در حوزه تبلیغات سوء استفاده می کنند و سینمای ایران را با چالش مواجه می کنند.

منبع: فارس
برچسب ها: دیباچه ، هفت ماهگی
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴