دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  |  Monday, 15 December 2025
کد خبر: ۴۰۹۶۰
تاریخ انتشار : ۰۹ : ۱۰ - ۰۷ دی ۱۳۹۵

آرزوی بزرگ پرستو گلستانی/سفر با سیرک

پرستو گلستانی که نمایش «سیرک سیار» را در تالار هنر روی صحنه دارد، اظهار کرد که همیشه علاقه مند به اجرای نمایشی با محوریت سیرک برای کودکان بوده است.

به گزارش دیباچه، گلستانی درباره اجرای نمایش «سیرک سیار» در تالار هنر گفت: این نمایش داستان پسر ی است که با پدربزرگ و مادربزرگش وارد سیرک می شود. جذابیت ها و دیدنی های سیرک او را مجذوب کرده و آرزو می کند در سیرک بماند تا بتواند برنامه های بامزه انجام دهد و هر روز با سیرک سیار از این شهر به شهر دیگر برود.

آرزوی بزرگ پرستو گلستانی/سفر با سیرک

وی اضافه کرد: جدا از اینکه می دانید تئاتر برای کودکان و نوجوانان از دغدغه های همیشگی و اصلی من است، یکی از دلایل انتخاب متن «سیرک سیار» این بود که به کودکان یادآوری کنم برای رسیدن به آرزوها باید امید داشت و برای آن تلاش کرد. راستش ماندن در سیرک و سفر از این شهر به شهر دیگر، آرزوی کودکی من نیز بود. ضمنا همیشه دوست داشتم نمایشی با محوریت سیرک کار کنم چون سیرک شکلی از نمایش است که بسیار جذاب، مفرح و شگفتی آفرین است.

این بازیگر و کارگردان تئاتر تأکید کرد: نمایش «سیرک سیار» برای کودکان فضایی فانتزی و موزیکال دارد و من سعی کردم در این نمایش به فضای سیرک وفادار باشم.

گلستانی ادامه داد: نمایش «سیرک سیار» فضایی شاد و فانتزی دارد که امیدوارم نه تنها برای بچه ها جذاب باشد، بلکه آدم بزرگ ها هم بتوانند اندکی در دنیای پر از شور سیرک و کودکی پرواز کنند.

آرزوی بزرگ پرستو گلستانی/سفر با سیرک

وی در پایان درباره تعداد بازیگران و شخصیت های این اثر نمایشی گفت: این نمایش دارای ۸ بازیگر اصلی، ۶ دلقک و ۵ رقصنده است.

بازیگران «سیرک سیار» به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: مهرداد باقری، سامان توحیدی، تارا حیدری، مینووش رحیمیان، میلادرمضانی، حمیدرضا سنگیان، امید مباشری، رضا مدنی و آرین ناصری مهر. دلقک ها: پریناز بابایی، پانیذ تاجبخت، سینا حکیمی، ابوالفضل شفیعی زاده، پروین محمدی، علیرضا مرشدی ها. گروه حرکت: محمد پورا، سامان توحیدی، محسن شاهب، پوریا بابایی و مهران مهرور.

منوچهر شجاع طراحی صحنه، پرستو گلستانی طراحی لباس، محمدرضا شریفی و علیرضا شریفی طراحی حرکت، حسین تبریزی طراحی گریم، علی اشرف سمایی طراحی نور، امیر اسمی طراحی پوستر و بروشور، رامین عبدالهی و سهند بهادری آهنگسازی و تنظیم، امیر خدامی، مهدیه خالقیان و محمدرضا کریمی عکاسی و تارا حیدری، مرتضی برزگرزادگان و حمیدرضا سنگیان گروه کارگردانی، زهرا شایان فر مشاوره رسانه ای، فریبا جدید مدیریت روابط عمومی و شهرآشوب مفتاحی امور هماهنگی نمایش «سیرک سیار» را بر عهده دارند.

پرستو گلستانی ترانه سرایی این نمایش را هم انجام داده است.

وی سال ۹۳ نمایش «سفر رویایی کوتوله ها» را در تالار هنر به صحنه برد.


منبع: مهر
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴