پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴  |  Thursday, 11 December 2025
کد خبر: ۴۰۹۱۴
تاریخ انتشار : ۳۲ : ۱۶ - ۰۵ دی ۱۳۹۵

رضا کیانیان:جشنواره تئاتر فجر باید در طول سال فعال باشد

در طول سال باید نمایش‌هایی از کشورهای دیگر در ایران اجرا شوند و نمایش‌هایی هم از کشور ما برای اجرا به کشورهای دیگر فرستاده شوند
به گزارش دیباچه و به نقل از روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر ،رضا کیانیان که در این دوره از جشنواره تئاتر فجر در ترکیب هیات داوران بخش مسابقه عکس جشنواره حضور دارد، گفت: جشنواره باید در طول سال فعال باشد و حاصلش در این 12 روز دیده شود. یعنی در طول سال باید نمایش‌هایی از کشورهای دیگر در ایران اجرا شوند و نمایش‌هایی هم از کشور ما برای اجرا به کشورهای دیگر فرستاده شوند. به همین منظور باید به جای یک دوره کوتاه 12 روزه، همیشه شاهد برگزاری بخش‌های مختلف جشنواره باشیم.
رضا کیانیان:جشنواره تئاتر فجر باید در طول سال فعال باشد

این هنرمند تئاتر سینما و تلویزیون در گفتگو با روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره  بین‌المللی تئاتر فجر افزود: امسال که برخلاف دوره‌های پیش، دبیر جشنواره زودتر مشخص شده است، باید بودجه‌ای به او  اختصاص دهند که در طول سال بتواند برنامه‌هایش را عملی سازد. از طرفی برای اینکه بتوان جشنواره را به جایی رساند، بهتر است دبیر جشنواره حداقل 10 سال مستمر حضور داشته باشد.

کیانیان درباره  پیامدهای تعویض دبیران در هر دوره از جشنواره تئاتر فجر گفت: تغییر هرساله دبیران باعث می‌شود نهال‌هایی که توسط دبیر دوره قبل کاشته شده، از بین برود و رویکرد جدیدی جای آن را بگیرد. در واقع بهتر است برای ارتقای سطح کیفی جشنواره، نهالی که کاشته شده را به جایی برسانیم و بعد کار جدیدی را ادامه دهیم.

وی با اشاره به اینکه در تئاتر به یک جهش فرهنگی رسیده‌ایم، ابراز خرسندی کرد: بشدت خوشحالم که تئاتر در ایران این‌قدر همگانی و وسیع شده است به طوریکه هرماه در تهران بین 115 تا 150 اثر نمایشی روی صحنه می‌رود و تماشاگران زیادی راهم به خود جلب می‌کند. با این اوصاف می‌توان گفت در تئاتر به یک جهش فرهنگی رسیده‌ایم.

این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که تجربه عکاسی و طراحی پوستر هم دارد، درباره جایگاه عکس در تئاتر ایران گفت: به طور کل عکاسی در ایران هنری است که مانند بسیاری از هنرهای دیگر رشد چشمگیری داشته است و آثاری هم که در این دوره از جشنواره شرکت کرده‌اند، در رقابتی بسیار تنگاتنگ به مرحله انتخاب رسیده‌اند .

رضا کیانیان که در این دوره از جشنواره تئاتر فجر یکی از داوران بخش عکس است، درباره معیارش برای انتخاب آثار برگزیده گفت: معیار اولیه‌ام برای انتخاب آثار این است که یک اثر باید خصلت اولیه عکس را داشته باشد تا بتوان ارزیابی‌های دیگر را در موردش انجام داد.

سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری سعید اسدی از اول تا دوازدهم بهمن ماه برگزار می‌شود.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴