شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۰۳۸۷
تاریخ انتشار : ۴۱ : ۱۰ - ۰۹ آذر ۱۳۹۵
ترلان پروانه که این روزها مشغول تمرین تئاتر «مکاشفه در باب یک مهمانی خاموش» است و بازی در دو فیلم را به پایان رسانده از برخی مطالب که در فضای مجازی درباره هنرمندان مطرح می‌شود انتقاد کرد.


به گزارش دیباچه، ترلان پروانه بازیگر سینما و تلویزیون درباره اثر جدیدی که در حال نقش آفرینی در آن است، گفت: در تئاتر «مکاشفه در باب یک مهمانی خاموش» به نویسندگی آتیلا پسیانی و کارگردانی بهنام زینالی نقش آفرینی می کنم که هم اکنون در حال تمرین قبل از اجرا هستیم که احتمالا در ماه آتی روی صحنه می رود.

آیا ترلان پروانه به خارج از کشور رفته است؟

بازیگر مجموعه تلویزیونی «زیرتیغ» درباره فیلم‌هایی که به تازگی در آنها نقش آفرینی کرده است نیز توضیح داد: به تازگی نقش آفرینی در دو فیلم را برعهده داشتم که ضبط هر دو آنها به پایان رسیده است. در فیلم سینمایی «فراری» به کارگردانی علیرضا داوودنژاد به عنوان یکی از ایفاگران نقش اصلی فیلم هستم. در این فیلم نقش دختر نوجوانی را بازی می کنم که از شمال کشور برای عکس گرفتن با اتومبیل فراری به تهران می‌آید.

پروانه ادامه داد: در فیلم سینمایی «گشت ارشاد ۲» به کارگردانی سعید سهیلی نیز نقش یک دانشجو دختر را داشتم که ضبط این اثر نیز به پایان رسید.

وی درباره زمان اکران فیلم سینمایی فراری گفت: این فیلم احتمالا بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر، به اکران می رسد.

ترلان پروانه در پاسخ به اینکه به تازگی در برخی شبکه های اجتماعی مطلب و تصویری منتشر شد که به خارج از کشور عزیمت کرده اید، گفت: متاسفانه همواره در برخی رسانه ها و شبکه های اجتماعی مطالبی درباره برخی افراد و هنرمندان عنوان می شود که اصلا واقعیت ندارد و دلیل افراد از اینگونه اقدامات را نمی دانم و متاسفانه بعضا هنرمندان درگیر این مطالب و شایعاتی که در شبکه های اجتماعی توسط برخی افراد مطرح می شود هستند.

ترلان پروانه متولد تیرماه ۱۳۷۷ است که از کودکی وارد عرصه بازیگری شده است. وی در آثاری چون شیفت شب، آهوی پیشونی سفید، بی خداحافظی، زندگی مشترک آقای محمودی و بانو، نصف مال من نصف مال تو، زن بدلی، چپ دست، مردن به وقت شهریور، چرخ و فلک، جایزه بزرگ، خوش غیرت، گذر از رنج ها و... نقش آفرینی کرده است.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳