چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 10 December 2025
کد خبر: ۴۰۰۶۷
تاریخ انتشار : ۲۳ : ۰۹ - ۲۲ آبان ۱۳۹۵

فیتیله‌هایی فعلا منتظر هستند!

تهیه‌کننده و بازیگر برنامه «فیتیله» درباره‌ی این موضوع که چرا برنامه‌ جدیدشان تولید و از تلویزیون پخش نمی‌شود، به بیان توضیحاتی پرداخت.

به گزارش دیباچه، به نقل ازایسنا محمد مسلمی اظهار کرد: فیتیله‌هایی فعلا منتظر هستند ببینید با توجه به تغییر مدیریت جدید و سیاست‌هایی که در نظر گرفته‌اند چه اتفاقی در سازمان صداوسیما می‌افتد.

او با اشاره به مشکلات مالی صداوسیما، خاطرنشان کرد: مشکلات اقتصادی باعث شده که تلویزیون از اسپانسر استفاده کند و متاسفانه این موضوع در برنامه‌های کودک هم به امری عادی بدل شده است؛ در صورتی که به نظرم باید تدبیری اندیشیده شود تا برنامه‌های کودک نیاز به اسپانسر نداشته باشند؛ البته اگر اسپانسر فرهنگی باشد اشکالی ندارد اما اسپانسرهای اقتصادی می‌توانند به برنامه‌های کودک ضربه بزنند.

مسلمی یادآور شد که ما به هر حال منتظر هستیم و طرح‌هایمان را به سازمان ارائه داده‌ایم اما هنوز کاری را شروع نکرده‌ایم.

فیتیله‌هایی فعلا منتظر هستند!

همچنین آقایی، تهیه‌کننده برنامه «فیتیله» درباره‌ی لزوم وجود اسپانسر برای ساخت برنامه، گفت: این موضوع عارضه‌ای است که سازمان صداوسیما درگیر آن است. با توجه به عدم کفایت بودجه برای تولید برنامه‌هایی که در شأن و منزلت مخاطب است، ما به ناچار برای اینکه بتوانیم برنامه‌ای خوب تولید کنیم باید سراغ اسپانسر برویم.

او ادامه داد: برای ساخت برنامه «فیتیله» اسپانسرهایی معرفی شدند اما ما دنبال اسپانسری متناسب با برنامه کودک هستیم که برای برنامه راهبردی باشند و نه مانع.

آقایی همچنین درباره اپلکیشین چشمک، گفت: این اپلکیشین که برای گروه سنی کودک در نظر گرفته شده است به مدت سه یا چهار ماه است فعالیت خود را آغاز کرده و در اختیار عموم مردم قرار گرفته است. با وجود اینکه هنوز تبلیغات آنچنانی برای این اپلیکیشین انجام ندادیم، با استقبال خوبی مواجه شده است.

تهیه‌کننده برنامه «فیتیله» خاطرنشان کرد: وجه تمایزی که اپلکیشین چشمک با سایر اپلکیشین‌های حوزه کودک دارد، این است که تمام برنامه‌های تصویری این اپلکیشین تولیدی هستند و هنرمندان عرصه کودک به صورت اختصاصی در برنامه‌های این اپلیکیشین شرکت کردند. به زودی چشمک، جشنواره هم برگزار خواهد کرد و تبلیغات بیشتری صورت خواهد گرفت.


مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴