شنبه ۱۴ تير ۱۴۰۴  |  Saturday, 05 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۰۰۰
تاریخ انتشار : ۴۰ : ۱۳ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۴
آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اعلام کرد که در جهت دو برابر کردن تعداد اعضای زن و ایجاد تنوع نژادی در میان اعضای آکادمی تا سال 2020 دست به یک سری تغییرات عمده خواهد زد.

دیباچه :

شریل بون آیزاکس رئیس آکادمی علوم و هنرهای سینمایی در پاسخ به انتقادات علیه کمبود تنوع نژادی در میان نامزدهای جایزه اسکار اعلام کرد که آکادمی در راستای حل این مشکل دست به تغییراتی خواهد زد. او پیش از این نیز اعلام کرده بود که طی چهار سال گذشته در شرایط عضویت در آکادمی تغییراتی داده شده تا تنوع کافی در میان اعضا تضمین شود، ولی این تغییرات سرعت کافی نداشته است.

دیباچه - اسکار
خبرآنلاین نوشت در همین راستا سه عضو جدید به اعضای هیات رئیسه آکادمی اضافه خواهند شد تا تنوع را در سطوح رهبری آکادمی نیز افزایش یابد.

پس از اعلام فهرست نامزدهای جایزه اسکار چندین چهره سرشناس صنعت سینما از جمله ویل اسمیت و اسپایک لی اعلام کردند که در این مراسم شرکت نخواهند کرد. این دومین سال پیاپی است که هیچ بازیگر سیاه‌پوستی در میان نامزدهای چهار رشته اصلی بازیگری اسکار وجود ندارد.

البته این یک سوی قضیه است زیرا برای نمونه شارلوت رمپلینگ بازیگر «45 سالگی» نیز تحریم اسکار را نوعی نژادپرستی علیه سفید‌پوستان قلمداد کرده است.

رمپلینگ که برای بازی در «45 سال» نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن شده است، گفت : «ما هیچ وقت نمی‌فهمیم واقعا تبعیض بوده است یا نه. اما شاید به این دلیل باشد که هیچ بازیگر سیاه‌پوستی شایسته نامزد شدن نبوده است.»

مایکل کین هم در واکنش به این ماجرا از بازیگران سیاه‌پوست خواسته که بردبار باشند. او در این باره گفت : «بازیگر سیاه‌پوست کم نیست. نمی‌شود به خاطر سیاه‌پوست بودن به یک بازیگر رای داد.»

بون آیزاکس جمعه در یک بیانیه  با اشاره به این که آکادمی منتظر صنعت سینما نمی‌ماند، اعلام کرد که فرایند تغییرات به صورت قابل ملاحظه‌ای ترکیب اعضای آکادمی را تغییر خواهد داد.

نامزدهای جوایز اسکار از سوی بیش از شش هزار عضو آکادمی علوم و هنرهای سینمایی برگزیده می‌شوند که اغلب سفیدپوست، مرد و بالای 50 سال هستند.

پس از اعلام نامزدها و متعاقب آن بالا گرفتن اعتراض‌ها به ترکیب بیش از حد سفیدپوست نامزدها، کریس راک مجری سیاه پوست اسکار بیش از باقی افراد تحت فشار قرار گرفت و بسیاری خواستار کناره‌گیری او از اجرای این مراسم شدند. اما آکادمی علوم و هنرهای سینمایی جمعه اعلام کرد که راک این مراسم را اجرا خواهد کرد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳