پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴  |  Thursday, 03 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۳۷۷۸
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۱۳ - ۲۷ دی ۱۳۹۴
سرپرست شبکه یک سیما درباره فعالیت های اخیر این شبکه، برنامه های آینده برای انتخاب مدیرگروه ها و همچنین ویژه برنامه های دهه فجر توضیحاتی را ارایه کرد.
 دیباچه :



سید فضل الله شریعت پناهی سرپرست شبکه یک سیما  با اشاره به برنامه های آینده این شبکه و همچنین انتخاب مدیر گروه ها گفت: ما در این چند وقت در حال انجام برنامه هایی بودیم که در اولویت کارهای شبکه یک قرار داشت با این حال قرار است در بهمن ماه مدیران گروه ها نیز انتخاب شوند.

وی ادامه داد: ما در این مدت به افراد زیادی فکر کردیم اما در معرفی مدیران گروه ها تعجیل خوب نیست. با این حال تصمیم نهایی برای تعیین مدیر گروه ها را در اوایل بهمن ماه خواهیم گرفت. برنامه ریزی های بعضی از مدیر گروه ها هم در حوزه ساخت برنامه بعد از انتصاب برای نوروز خواهد بود، به طور مثال مدیر گروه کودک و نوجوان اگر در حوزه خود تصمیمی بگیرد عملا در نوروز رخ خواهد داد.

دیباچه - شبکه یک

سرپرست شبکه یک سیما درباره پخش سریال همزمان با ایام دهه فجر عنوان کرد: بنای ما بر این بود که سریال «معمای شاه» که الان جمعه‌ها روی آنتن می‌رود، در این ایام به صورت هر شبی پخش کنیم اما سریال «پشت بام تهران» که هر شب پخش م‌شود به پخش خود در این ایام ادامه می دهد.

ویژه برنامه «سینما ملت» در ایام دهه فجر

شریعت پناهی به پخش یک ویژه برنامه سینمایی در ایام دهه فجر اشاره و بیان کرد: ما در ایام دهه فجر یک ویژه برنامه سینمایی با عنوان «سینما ملت» تدارک دیده ایم که از ۱۱ بهمن شروع می شود و احتمالا یک روز دیرتر از سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به پایان خواهد رسید.

وی در توضیحی درباره این ویژه برنامه سینمایی یادآور شد: «سینما ملت» نگاه جدیدی به جشنواره فیلم فجر خواهد داشت و هر شب از کاخ جشنواره روی آنتن شبکه یک سیما می رود.

سرپرست شبکه یک سیما همچنین به تولید و پخش یک ویژه برنامه دیگر با عنوان «رویش» به مناسبت ایام دهه فجر اشاره کرد و گفت: برنامه «رویش» از هفته آینده روی آنتن می رود و قرار است برترین افراد در حوزه های مختلف که بعد از انقلاب متولد شده اند در این برنامه حضور پیدا کنند. ما در هر برنامه ۵ تا ۱۰ نفر از افرادی را که کارهای بزرگی در حوزه ورزش، فرهنگ، هنر، صنعت و... انجام داده اند به استودیو دعوت می کنیم و مردم از میان آنها یک نفر را به عنوان کسی که مهمترین کار را انجام داده است انتخاب می کنند.

وی در پایان درباره عوامل این برنامه یادآور شد: محمد سلوکی اجرا و حامد شکیبانیا و مجید نادری تهیه کنندگی این برنامه را برعهده خواهند داشت.


 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳