چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 22 October 2025
کد خبر: ۳۲۶۵
تاریخ انتشار : ۴۸ : ۰۸ - ۱۳ دی ۱۳۹۴

مادر عمو پورنگ از نقشش در "محله گل و بلبل" می گوید

نعیمه نظام دوست بازیگر مجموعه «محله گل و بلبل» درباره حضور خود در این برنامه کودک بیان کرد که باید با دقت این نقش را انتخاب می‌کرد زیرا وقتی کار برای بچه‌ها باشد حساسیت‌های بیشتری دارد.




 

دیباچه:

 

عمو پورنگ

 

 

مهر نوشت: نعیمه نظام دوست با اشاره به حضور خود در «محله گل و بلبل» و فضای این مجموعه تلویزیونی که به کارگردانی احمد درویشعلی پور در شبکه دو برای کودکان ساخته می شود، گفت: گروه ما خیلی خوب و پشت صحنه کار عالی است. عوامل ما شبانه روز کار می کنند بدون اینکه کسی نسبت به چیزی اعتراضی داشته باشد و همه با هم همدل و یکرنگ هستند.

وی ادامه داد: مدیریت خوب مسلم آقاجانزاده به عنوان تهیه کننده و احمد درویشعلی پور به عنوان کارگردان و همچنین حضور محمد درویشعلی پور به عنوان نویسنده باعث شد که هیچ ناراحتی و گله ای از کار نداشته باشیم و تاکنون این تنها کاری بوده است که وقتی من سر ضبط می روم از همه راضی هستم چراکه به طور مثال تهیه کننده اگر لازم بداند حتی منزل خود را به فروش می گذارد تا پول عوامل را به موقع پرداخت کند.

این بازیگر با اشاره به ویژگی های این اثر بیان کرد: همه ما در این کار حال خوبی داریم و من اطمینان دارم که این حال خوب به بیننده هم انتقال پیدا می کند. نکته دیگر این است که نویسنده به همه یکسان نگاه می کند و با این شرط نقش ها را می نویسد و این اولین جایی بود که به عنوان بازیگر احساس کردم به همه بازیگران توجه یکسانی می‌شود و اینگونه نیست که بازیگری را بزرگ کنند و باقی در حاشیه باشند که اینها ویژگی های مهمی در یک اثر است.

نظام دوست که پیش از این بیشتر در آثار بزرگسال بازی کرده است درباره حضور خود در برنامه ای برای کودکان عنوان کرد: زمانی که نقش به من پیشنهاد شد درخواست کردم بتوانم حدود یک هفته درباره آن فکر کنم تا نقش را دوست داشته باشم. من پیش از این در هیچ برنامه کودکی حضور نداشتم و در حوزه کودک تنها در فیلم های سینمایی بازی داشتم. حتی زمانیکه نقش به من پیشنهاد شد عصبانی شدم و اعتراض کردم که چرا باید نقش یک مادر ۸۰ ساله را بازی کنم که از من خواسته شد اعتماد کنم، من هم گفتم به شرط تست گریم و تست لباس که نقش و خودم را دوست داشته باشم در این برنامه حضور خواهم داشت.

بازیگر مجموعه «ساختمان پزشکان» اضافه کرد: من ابتدای حضورم در این برنامه به دستمزد فکر نکردم و ابتدا به خود نقش فکر کردم چراکه مخاطب کار کودک بود و اگر راه اشتباهی را می رفتم لطمه بزرگی به من می خورد چون همین کودکان و نوجوانان می توانستند آینده کاری مرا رقم بزنند و همیشه بازی من در ذهنشان باقی بماند. مخصوصا از آنجایی که نقش مادر عمو پورنگ را داشتم خیلی مواظب بودم اشتباه نکنم چراکه بچه ها عمو پورنگ را بسیار دوست دارند و اشتباه من باعث می شد تو ذوق بچه ها بخورد و خوشبختانه مخاطب کودک کار مرا پذیرفت.

وی در پایان با اشاره به بازخوردهایی که از این برنامه داشته است، بیان کرد: به دلیل گریمی که دارم شاید کودکان مرا کمتر بشناسند اما بزرگسالان خوب می شناسند و بازخوردهای بسیار خوبی داشته ام.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴