جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۸۹۳
تاریخ انتشار : ۴۳ : ۱۱ - ۱۶ آذر ۱۳۹۴
مدیر فیلمبرداری فیلم «بادیگارد» تاکید کرد تازه‌ترین اثر ابراهیم حاتمی‌کیا در عین حال که به خوبی قصه‌اش را روایت می‌کند از قواعد ژانر حادثه‌ای و اکشن نیز بیرون نمی‌زند.

دیباچه :

محمود کلاری فیلمبردار سینمای ایران که دومین همکاری خود با ابراهیم حاتمی‌کیا را پس از فیلم «از کرخه تا راین» با فیلم «بادیگارد» تجربه کرده است  گفت: ابراهیم حاتمی‌کیا از جمله فیلمسازانی است که همیشه دغدغه سینما داشته و دارد و به دنبال ساختن فیلم‌هایی است که هم قصه گو باشند هم اینکه در بخش تکنیکی قابل اعتنا باشند و از قواعد ژانر پیروی کنند.

دیباچه - محمود کلاری

مهر نوشت وی با اشاره به اینکه «بادیگارد» هم قصه‌گو است هم در ژانر حادثه‌ای ساخته شده است، بیان کرد: «بادیگارد» در ژانری ساخته شده که به دلیل مشکلات مالی و بضاعت ضعیف سینمای ایران، کمتر تهیه کننده ای سراغ آن می‌رود و همراهی من به عنوان مدیر فیلمبرداری با حاتمی‌کیا از این جهت جذاب بود چون کمتر فرصتی پیش می‌آید که در این ژانر کار کنم.

کلاری با تاکید بر اینکه فیلم «بادیگارد» تجربه جدیدی در زندگی حرفه ایش است، گفت: پس از فیلم «از کرخه تا راین» فرصت مناسب برای همکاری مجدد با ابراهیم حاتمی کیا پیش نیامده بود تا اینکه توانستم در تولید فیلم «باردیگارد» این همکاری را داشته باشم و تجربه های جدیدی در این عرصه کسب کنم.

وی درباره واکنش مخاطبان به فیلم «بادیگارد» توضیح داد: تماشاگر فیلم «بادیگارد» در درجه نخست با ماهیت سینما و زبانی که حاتمی‌کیا در روایت قصه به کار گرفته آشنا می شود و در درجه دوم فیلمی داستان گو و جذاب را به نظاره می نشیند و از این جهت با لحظه به لحظه فیلم همراه خواهد شد. من هم به سهم خودم سعی کردم با نوع نگاهی که کارگردان «بادیگارد» در نظر داشت همراه شوم و در این مسیر صاحب تجربه های جدیدی شدم.

مدیر فیلمبرداری «جدایی نادر از سیمین» در پایان گفت: ناگفته نماند که علاوه بر حاتمی کیا، حضور بازیگران شناخته شده ای چون پرویز پرستویی، مریلا زارعی، بابک حمیدیان، فرهاد قائمیان و.... به جریان کیفی فیلم کمک کرده است.

فیلمبرداری فیلم سینمایی «بادیگارد» از تاریخ ۱۰ تیرماه همزمان با ولادت امام حسن مجتبی (ع) در نیمه ماه مبارک رمضان آغاز شد و در تاریخ ۲ مهرماه مصادف با عید سعید قربان در تهران پایان یافت. پژمان لشگری پور مجری طرح این فیلم سینمایی در سایت خبری فیلم «بادیگارد» اعلام کرده که برنامه‌ریزی برای نمایش فیلم آغاز شده و شروع اکران‌های دانشگاهی فیلم از اسفند‌ماه خواهد بود.

همچنین پخش فیلم «بادیگارد» به دفتر فیلمیران رسیده و علی سرتیپی مدیریت پخش این فیلم سینمایی را به عهده گرفته و اعلام کرده است که نوروز ۹۵ فرصت مناسبی برای اکران این فیلم است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳