شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۸۷۵۱
تاریخ انتشار : ۲۵ : ۱۶ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۵
بهزاد خداویسی در برنامه «خانواده یک» مطرح کرد :
دیباچه: «بهزاد خداویسی» بازی در سریال «روزگار جوانی» را یکی از ماندگارترین نقش‌های خود دانست و گفت: این سریال در واقع بیان دوران دانشجویی « اصغر فرهادی» در قالب یک سریال بود.

به گزارش دیباچه به نقل از روابط‌عمومی برنامه «خانواده یک»؛ «بهزاد خداویسی»؛ بازیگر سینما و تلویزیون با حضور در این برنامه و در بخش «خاطره بازی» با اجرای «علی رضا جاویدنیا «و «داوود حیدری»   با اشاره به اینکه از 9 سالگی وارد عرصه هنرهای نمایشی شده است، گفت: از سال 53 فعالیت هنری خود را با بازی در فیلم کوتاه آغاز کردم.

بازیگر فیلم«ضیافت » افزود: حضور در کانون پرورش‌ فکری کودک‌ونوجوان و بازی در فیلم‌های کوتاه آغاز مسیر بازیگری من بود. بعدها با موفقیت در آزمون سراسری و حضور در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، به صورت آکادمیک نیز بازیگری و کارگردانی را تا مقطع کارشناسی‌ارشد دنبال کردم و پس از آن نیز برای گذراندن دوره دکتری به فرانسه رفتم.

«خداویسی» سریال «روزگار جوانی» را یکی از ماندگارترین نقش‌های خود دانست و ادامه داد: یکی از ویژگی‌هایی که سبب شد این سریال جایگاه خاصی بین مخاطبان پیدا کند، فیلم‌نامه بسیار خوب  آن بود.

دیباچه-بهزاد خداویسی

وی با اشاره به اینکه  «اصغر فرهادی» نویسنده روزگار جوانی بود اضافه کرد : او به نوعی دوران دانشجویی خود را در قالب فیلمنامه این سریال بیان کرد و البته نقش من نیز همان «اصغر فرهادی» دوران دانشجویی بود.

بازیگر سریال «سر نخ» در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نشر اشعارش، اظهار داشت: هرگز خودم را شاعر نمی‌دانم چراکه در این کشور امثال فردوسی،حافظ،مولانا و سعدی شاعر خطاب می‌شوند. کتاب «در کوچه پس‌کوچه‌های ونیز» در واقع بیان دلنوشته‌های من به زبان شعر است که با پیشنهاد یکی از دوستان چاپ شد و البته نام این کتاب نیز پیشنهاد خود ناشر بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد : در سال‌های اخیر  از سینما دور نبودم و همواره وقت خود را صرف نوشتن فیلمنامه کردم.

گفتنی است برنامه «خانواده یک» به تهیه کنندگی«مصطفی شریفی» هر روز ساعت 11 از شبکه اول سیما پخش می شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳