سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴  |  Tuesday, 03 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۷۵۵۹
تاریخ انتشار : ۱۴ : ۱۷ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۵
 

دیباچه: پروانه نمایش فيلم سینمایی «طبل» به کارگردانی «کیوان کریمی» بعد از طي مراحل ثبت مدارك، برای نمایش در ایران، به صورت رسمی صادر شد.

به گزارش دیباچه، پروانه نمايش فيلم سینمایی «طبل» Drum نخستین ساخته بلند «کیوان کریمی» بعد از طي مراحل ثبت مدارك در سازمان امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ایران، دفتر نمايش‌هاي خانگي و فيلم‌هاي ويدئويي کشور، با مجوز شماره 165611/95/154 در روز 6 شهريور ماه جاری برای نمایش در ایران، به صورت رسمی صادر شد.

«طبل» كه اثری کاملاً فرمگرا، تجربی و ضد قصه است، در ايام عيد نوروز سال 95 با دريافت مجوز ساخت ويدئويي كليد خورده بود؛ بعد از طي 17 روز فيلمبرداري در شهر تهران به اتمام رسيد و همزمان تدوين آن نيز انجام مي‌شد.

دیباچه-طبل


این فیلم كه مدت زمان آن 96 دقيقه است به صورت سياه و سفيد فيلمبرداري شده است و كارگردان و تهيه كننده آن، «طبل» را براي شركت در بخش رقابتی گروه سینمایی «هنر و تجربه» در سی و پنجمین دوره جشنواره فيلم فجر به دفتر دبيرخانه این جشنواره تحويل خواهند داد.

«طبل» در نخستین نمایش بین‌المللی خود به نمایندگی از سینمای ایران و در اکران مطبوعاتی خود در ساعت 19:30 روز شنبه 13 شهریور ماه جاری (3 سپتامبر 2016) در بخش رقابتی «هفته منتقدان» در هفتاد و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «ونیز» Venice در ایتالیا برای خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و منتقدان سینمایی جهان در سالن سینمایی شماره 2 «سالا پرلا» Sala Perla در شهر ونیز به نمایش درآمد و مورد استقبال قرار گرفت.

«طبل» همچنین در نمایش اصلی و رسمی خود در بخش رقابتی «هفته منتقدان» در هفتاد و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «ونیز» در ساعت 14:15 روز یکشنبه 14 شهریور ماه جاری (4 سپتامبر 2016) در سالن سینمایی شماره 1 «سالا پرلا» و در آخرین نمایش خود نیز، در ساعت 9 قبل از ظهر امروز دوشنبه 15 شهریور ماه جاری (5 سپتامبر 2016) در سالن سینمایی شماره 1 «سالا پرلا» به روی پرده رفت.

هفتاد و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «ونیز» با آثاری از کارگردانان کشورهای مختلف جهان در چندین بخش رقابتی و غیررقابتی از روزهای 10 تا 20 شهریور ماه جاری (31 آگوست تا 10 سپتامبر 2016) در شهر ونیز در کشور ایتالیا برگزار خواهد شد.
برچسب ها: دیباچه ، طبل
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳