دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴  |  Monday, 08 September 2025
کد خبر: ۲۷۳۵
تاریخ انتشار : ۲۶ : ۰۷ - ۱۳ آبان ۱۳۹۴

جواد رضویان، مهران غفوریان و بیژن بنفشه خواه در شبکه سه چه کار می کنند ؟

گروه تولیدکننده برنامه تلویزیونی «۳شو» با اجرای جواد رضویان، مهران غفوریان و بیژن بنفشه خواه این روزها در مراحل پایانی ساخت دکور به سر می برند.



دیباچه :

لیرضا نجف‌زاده مجری طرح برنامه تلویزیونی «۳ شو» گفت: این روزها در مراحل پایانی ساخت دکور هستیم و می‌توان گفت دکورها به سرانجام رسیده اند همزمان هم روی متن کار می کنیم تا به زودی وارد مرحله تازه تری شویم. این برنامه بخش های جنبی و متفاوتی دارد که به زودی جزئیات آن را اعلام خواهیم کرد.


دیباچه - سه شو


مهر نوشت وی افزود: چندی پیش با اعلام یک فراخوان از همه علاقمندان به هنر موسیقی (خوانندگی و نوازندگی) و صداپیشگی دعوت کردیم اگر تمایل دارند در بخش استعدادیابی هنرشان را به نمایش گذارند به این صورت که می توانند هنرمندی خود را در زمینه های مذکور ضبط کرده و برای پخش به برنامه «۳شو» بفرستند.


وی ادامه داد: از آنجا که استقبال مردم بسیار زیاد بود ترجیح دادیم فعلا فراخوان ادامه داشته باشد و تیم ما در حال بررسی ایمیل ها و پاسخ دادن هستند. البته بحث فراخوان و دعوت مردمی بخشی از کار ما است و این باعث نمی شود تا تولید به تاخیر بیفتد.


نجف زاده در پایان درباره سایر فعالیت های خود گفت: علاوه بر این کار درگیر نوشتن فیلمنامه ای سینمایی در ژانر اجتماعی هستم که قصد دارم بعد از «۳شو» بیشتر به آن بپردازم. همچنین «پایتخت ۵» هم که در آن دستیار کارگردان بوده‌ام، طبق صحبت‌هایی که شد قرار نیست برای نوروز ساخته شود و اگر توافقی بین سازمان و سازندگان این اثر حاصل شود به موعدی دیگر موکول خواهد شد.


برنامه ترکیبی پلاتو - نمایش «۳ شو» به کارگردانی جواد رضویان و تهیه کنندگی علیرضا ابراهیمی دلیجانی برای شبکه سه تولید می شود. این برنامه با اجرای جواد رضویان، مهران غفوریان و بیژن بنفشه خواه قرار است روزهای پنج شنبه و جمعه هر هفته از شبکه ۳ سیما روی آنتن برود.


 
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴