چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 22 October 2025
کد خبر: ۲۷۳۱۷
تاریخ انتشار : ۰۸ : ۱۰ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۵

ایوبی: آرزو دارم روزی برسد که دیگر خبرنگاران در مورد سرنوشت «رستاخیز» سوال نکنند

دیباچه: ایوبی گفت: حرکت به سمت سینمای ایرانی و اسلامی و توجه به مطالبات مقام معظم رهبری از جمله اهداف اصلی ما بود.

به گزارش دیباچه به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الله رئیس سازمان سینمایی در خصوص عملکرد سه ساله این سازمان گفت: تلاش مجموعه ما در این سه سال بر این بوده تا سینمای کشور را از بحرانی که گرفتار آن بود نجات دهیم. زمانی هنر هفتم در کشور احساس بحران هویت می‌کرد و رابطه خود را با مردم و هنرمندان واقعی سینما از دست داده بود، خوشبختانه و به لطف خدا امروز شاهد آن هستیم بیشترین استقبال از سینما توسط مردم انجام می‌شود و شرایط خوبی بر سینما حاکم است.

وی با بیان اینکه در طول این سه سال سینمای کشور حرکتی رو به جلو و امیدوار کننده داشته و دارد ادامه داد: حرکت آرام، معقول و منطقی سینما به سمت سینمای ایرانی و اسلامی و توجه به مطالبات مقام معظم رهبری، احیاء سینمای خانواده، سینمای اجتماعی، دینی و انقلابی از اهداف اصلی ما بود و خدا را شاکرم که تا حد زیادی این موضوعات محقق شد.

دیباچه-حجت الله ایوبی


ایوبی در ادامه خاطر نشان کرد: موضوع دیگر نوآوری در سینما، به روز شدن هنر هفتم و عبور از سینمای نگاتیو به سینمای دیجیتال بود. همچنین در بحث آموزش در عرصه سینما، مدرسه ملی سینما راه اندازی شد که امروز این مجموعه با قوت به کار خود ادامه می‌دهد. همه موضوعات بیان شده اقداماتی بود که احساس کردیم سینمای ایران بعد از گذشت 4 دهه از انقلاب اسلامی نیاز شدیدی به آنها دارد و در ادامه راه نیز با قوت به کار خود مبادرت می‌بخشیم.

ایوبی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا می‌شود روزی فرا رسد که دیگر در مورد فیلم «رستاخیز » از وی سوال نشود؟ گفت: من هم آرزو دارم که روزی برسد که دیگر خبرنگاران در مورد سرنوشت این فیلم سوال نکنند. من همواره از کسانی بودم که از روز اول تلاش زیادی برای اکران این فیلم داشتم و همچنان نیز در تلاش هستم و امیدوارم هرچه سریع تر این فیلم اکران شود و بحران «رستاخیز» به پایان برسد.

رئیس سازمان سینمایی در انتها از همت این سازمان در ساخت فیلم‌های ارزشی و با مضمون دینی گفت و اظهار داشت: تا امروز کارنامه سازمان سینمایی در ساخت فیلم‌های ارزشی قابل قبول است و کارهای ساخته شده در این زمینه موید این مطلب است. در ادامه نیز با طرح‌هایی با مضمون تحکیم بنیان خانواده، از ترویج عفاف و حجاب حمایت می‌کنیم و در اولویت سازمان سینمایی و بنیاد فارابی است.

 
مطالب برگزیده
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴