سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴  |  Tuesday, 21 October 2025
کد خبر: ۲۷۲۶
تاریخ انتشار : ۱۲ : ۰۷ - ۱۳ آبان ۱۳۹۴

" زعفرانی " نوروزی شبکه دو چیست ؟

ایرج محمدی تهیه کننده سریال «زعفرانی» بیان کرد که هم اکنون حامد محمدی نگارش دو قسمت از این اثر نوروزی را به پایان رسانده است.

دیباچه :

ایرج محمدی درباره سریال نوروزی «زعفرانی» که قرار است به نویسندگی و کارگردانی حامد محمدی برای شبکه دو ساخته شود، گفت: تاکنون نویسندگی دو قسمت از این سریال پایان یافته است و قرار است نگارش قسمت سوم را آغاز کنیم و با پایان نگارش وارد مرحله پیش تولید خواهیم شد.

وی ادامه داد: ما سعی داریم کاری رئال و واقعی بسازیم و یک طنز اجتماعی خواهیم داشت که در یکی از محله های تهران به روابط میان انسان ها می پردازد.

دیباچه - ایرج محمدی

شخصیت منفی در سریال «زعفرانی» نداریم

محمدی درباره این سریال که با توجه به حال و هوای نوروز رویکردی طنز خواهد داشت، گفت: نویسندگی این سریال را حامد محمدی بر عهده دارد که پیش از این نگارش فیلم هایی چون «طلا و مس»، «حوض نقاشی» و «فرشته ها با هم می آیند» را نیز بر عهده داشته است اما با توجه به فضای نوروزی سریال، «زعفرانی» به حال و هوای شیرین و طنز فیلم «فرشته ها با هم می آیند» به کارگردانی حامد محمدی نزدیک تر است.

این تهیه کننده با اشاره به داستانک هایی که در سریال مطرح می شود، افزود: این سریال داستانک های زیادی دارد ولی از نظر ماجراپردازی یک داستان خطی کلی دارد که به سرنوشت یک خانواده می پردازد. ویژگی داستانی این سریال این است که به مسایل و هنجارهای خوب اجتماعی توجه دارد و قصه ها را در وضع ایجابی روایت می کند. درواقع ما در این سریال شخصیت های منفی نداریم بلکه شخصیت های خاکستری در قصه حضور دارند.

قصه ای که در محله های تهران می گذرد

مهر نوشت محمدی با اشاره به داستانی که در «زعفرانی» روایت می شود، بیان کرد: وقتی نام تهران به میان می آید، کلانشهر تهران و زندگی آپارتمان نشینی بیشتر تداعی می شود. با این حال داستان این سریال در محله های تهران می گذرد که روابط انسان ها در این مکان ها با روابط زندگی های آپارتمان نشینی فرق می کند. در این محلات مردم ارتباط بیشتری با یکدیگر دارند و اگر به مساله یا مشکلی برخورند پیش بزرگان محله شان می روند.

وی درباره عنوان این سریال یادآور شد: زعفرانی فامیل شخصیت اصلی قصه است و ما حکایت هایی را که پیرامون او و خانواده اش مطرح می شود، می بینیم.

تهیه کننده مجموعه «زعفرانی» در پایان درباره اینکه آیا این سریال می تواند مخاطب را به خود جذب کند یا خیر عنوان کرد: فکر می کنم تمام سریال ها مخاطبان خود را دارند، یک سریال کمتر و یک سریال بیشتر اما ما باید سریال هایی با فضای شاد و پرمحتوا داشته باشیم تا مخاطبان در ایام نوروز شبکه ها را یکی پس از دیگری تماشا کنند.

 

 

 
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴