دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴  |  Monday, 08 September 2025
کد خبر: ۲۵۸۳
تاریخ انتشار : ۵۶ : ۱۴ - ۰۸ آبان ۱۳۹۴

مصطفی زمانی و رضا یزدانی در فیلم " آه ای عبدالحلیم " همبازی شدند

مصطفی زمانی و رضا یزدانی مقابل دوربین فیلم سینمایی «آه ای عبدالحلیم» به کارگردانی احسان عبدی پور رفتند.

دیباچه :

ساعد نیک‌ذات فیلمبردار فیلم «آه ای عبدالحلیم» درباره روند فیلمبرداری این اثر سینمایی گفت: فیلم جدید احسان عبدی‌پور ۲۰ مهرماه در بوشهر آغاز شد و تا امروز طبق برنامه پیش رفته ایم.

وی درباره داستان این فیلم سینمایی توضیح داد: «آه ای عبدالحلیم» مضمونی اجتماعی دارد و روایت عده ای جوان است که تصمیم دارند به یکباره فرم زندگی خود را تغییر دهند. من به شخصه داستان این فیلم سینمایی را دوست دارم به خصوص که همه فیلم در زادگاهم، بوشهر می گذرد. یکی دیگر از ویژگی های فیلم «آه ای عبدالحلیم» این است که این اثر نگاه زیبایی به موقعیت جغرافیایی و بومی بوشهر دارد و تماشاگری که به این نقطه از ایران سفر نکرده باشد از دیدن این فیلم لذت مضاعف می‌برد.

دیباچه - زمانی

مهر نوشت ساعد نیک ذات با اشاره به شیوه فیلمبرداری فیلم «آه ای عبدالحلیم» گفت: این فیلم سینمایی به شکل کلاسیک فیلمبرداری می شود و سعی کردم در شیوه فیلمبرداری به واقعیت نزدیک و همسو با قصه پیش روم.

فیلمبردار فیلم سینمایی «نفس» به کارگردانی نرگس آبیار ادامه داد: مصطفی زمانی و رضا یزدانی از جمله بازیگرانی هستند که تا کنون مقابل دوربین فیلم سینمایی «آه ای عبدالحلیم» به کارگردانی احسان عبدی پور رفتند و فیلمبرداری این فیلم سینمایی هم اکنون در بوشهر ادامه دارد.

نیک ذات در پایان تاکید کرد: رضا یزدانی در فیلم «آه ای عبدالحلیم» بخشی از زندگی خود را به عنوان خواننده بازی می‌کند.

احسان عبدی پور کارگردان جوان سینما نخستین تجربه فیلمسازی خود را با فیلم «تنهای تنهای تنها» آغاز کرد و پس از آن فیلم «پاپ» را کارگردانی کرد. «آه ای عبدالحلیم» سومین تجربه کارگردانی عبدی پور است و مهتاب کرامتی و طهورا ابوالقاسمی تهیه کنندگی این اثر سینمایی را به عهده دارند.
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴