يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴  |  Sunday, 19 October 2025
کد خبر: ۲۵۰۰۹
تاریخ انتشار : ۳۶ : ۱۰ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۵

فاز پنجم «روزهای بیقراری» در ارتفاعات لزیر مازندران به پایان رسید

دیباچه: تصویربرداری فاز پنجم سریال «روزهای بیقراری» با حضور الهام حمیدی در ارتفاعات روستای لزیر مازندران به پایان رسید.

دیباچه - روزهای بی‌قراری

به گزارش دیباچه، به نقل از مشاور رسانه‌ای «روزهای بیقراری»؛ مراحل ساخت مجموعه تلویزیوی «روزهای بیقراری» به تهیه‌کنندگی امیرحسین شریفی و کارگردانی کاظم معصومی ادامه دارد و گروه تولید برای تصویربرداری سکانس‌های مربوط به فاز پنجم این سریال در شمال کشور به ارتفاعات مازندران رفتند که تصویربرداری سکانس‌های این لوکشین با حضور الهام حمیدی،محمدرضا هدایتی و عطیه غبیشاوی و با حضور تعدادی از بازیگران بومی شهرستان نور در روستای لزیر به پایان رسید و گروه تولید برای ادامه کار به تهران بازگشتند.

امیرحسین شریفی در خصوص روند تولید «روزهای بیقراری» اظهار داشت: بیش از 90 درصد تصویربرداری این مجموعه تلویزیونی به پایان رسیده است و در حال حاضر گروه تولید در تهران و شهر پرند مشغول کار هستند که در این لوکشین ابوالفضل پورعرب،پژمان بازغی و کامران تفتی مقابل دوربین قرار دارند.

وی افزود: تا سه روز آینده و با پایان کار در لوکشین شهر پرند بازی پژمان بازغی و الهام حمیدی به طور کامل به پایان خواهد رسید و گروه برای تصویربرداری سکانس‌های پایانی کار عازم شهر اصفهان خواهند شد که ابوالفضل پورعرب،سارا صوفیانی و کامران تفتی سه بازیگر اصلی این بخش خواهند بود و مریم خدارحمی و محمدرضا ترابی در این بخش به ایفای نقش خواهند پرداخت.

شریفی خاطرنشان کرد: همچنین در سکانس‌های پایانی «روزهای بیقراری» نیز تعدادی دیگر از بازیگران بومی اصفهان که پیش از نیز جلوی دوربین رفته بوند شامل زهرا برومند، اکبر دباغیان  و نجمه کاظمی مجددا مقابل دوربین قرار خواهند گرفت.

تهیه‌کننده «روزهای بیقراری» در خاتمه با اشاره به اینکه 80 درصد از تدوین این سریال توسط پرهام وفایی انجام شده است، از ساخت همزمان موسیقی توسط محمدمهدی گورنگی خبر داد.

براساس این گزارش، پژمان بازغی،سارا صوفیانی، الهام حمیدی،کامران تفتی،،بازیگر خردسال سمیه فانی و با حضور ابوالفضل پورعرب بازیگران اصلی مجموعه «روزهای بیقراری» هستند.

عوامل اصلی سریال «روزهای بی‌قراری» عبارتند از:

کارگردان:کاظم معصومی،نویسنده:مهدی بهپور،مدیر تصویربرداری رسول خدابنده لو، مدیر صدابرداری:حسین غفاری، آهنگساز: محمدمهدی گورنگی، طراح صحنه و لباس: شیرین بوریایی دوست،تدوینگر: پرهام وفایی، طراح گریم: مهرداد قلی‌پور،دستیار اول کارگردان: ماکان رضایی پور، انتخاب بازیگران: شاهرخ شریفی،هماهنگی تولید:مهدی شریفی، عکاس:پدرام هادیان،مشاور رسانه‌ای:احسان هوشیارگر،مدیر تولید:جعفر صمدی،تهیه کننده:امیر حسین شریفی،به سفارش حوزه معاونت سیمای استانها.

 
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴