سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴  |  Tuesday, 03 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۴۸۱
تاریخ انتشار : ۴۲ : ۰۷ - ۰۵ آبان ۱۳۹۴
سین محب اهری، بازیگر با سابقه سینما و تلویزیون، در مورد بیماری خود گفت: چشم شیطان کور، گوش شیطان کر، خوب هستم. من محرم سال گذشته، نذری کردم و به مدد نگاه امام حسین (ع) این روز‌ها حال خوبی دارم.

دیباچه :
بازیگر فیلم «رابطه» که دل پری از حمایت نکردن از هنرمندان داشت، گفت: به وزارت فرهنگ و ارشاد اعلام می‌کنم در هشت ماه گذشته، یک آمپول یا قرصی استفاده نکردم و نیازی به حمایت آن‌ها ندارم. من امروز از لحاظ جسمی سالم هستم. صندوق حمایت از هنرمندان، در دو سال گذشته به هیچ وجه از من حمایت نکرده است.


او در ادامه صحبت‌های خود با رنجش خاطر نسبت به رسیدگی به وضعیت هنرمندان، خاطرنشان کرد: من دوستان بیماری داشتم که تا وقتی زنده بودند از آن‌ها حمایت نشد و متأسفانه فوت کردند و بعد از فوت آن‌ها، سازمان‌های مربوط به حمایت از هنرمندان، بیان کردند ما از پیشکسوتان هنرمند پشتیبانی می‌کنیم، در حالی که این صحبت‌ها به هیچ وجه صحیح نیست.

دیباچه - محب اهری


حسین محب اهری در مورد بیمه هنرمندان نیز گفت: از سال هشتاد و هشت به بعد، بیمه تکمیلی هنرمندان قطع شد و صندوق حمایت از هنرمندان، بر خلاف اسم بلند خود به هیچ وجه از ما حمایت نمی‌کند. چرا بیمه تکمیلی هنرمندان قطع شده است؟ چرا بیمه امید قطع شده است؟ این مسائل باید روشن شود. صندوق حمایت از هنرمندان از وزارت فرهنگ و ارشاد، بودجه می‌گیرد اما سرانجام این پول معلوم نیست. به نظر من باید سازمان بازرسی کل کشور به این قضیه رسیدگی کند و از این صندوق حسابرسی بشود.


بازیگر فیلم «جیب بر‌ها به بهشت نمی‌روند» در ادامه گفت: من در سال هشتاد، که اولین بار بیمار شدم، یک خودرو رنو داشتم که فروختم و مخارج بیماری خود را با این پول دادم. در سال هشتاد و هشت که برای بار دوم این بیماری به سراغم آمد، بیمه ایران و بیمه تکمیلی به کمک آمد و توانستم مخارج سنگین این بیماری را تقبل کنم. این بار اگر بیماری به سراغم آید نمی‌دانم که دیگر با این وضعیت چه باید کنم و احتمالاً این بار باید جان به جان آفرین تسلیم کنم.


محب اهری در انتهای صحبت‌های خود گفت: در دولت قبل، آقای احمدی‌نژاد به عیادت من آمد. اما در این دوره به هیچ وجه حمایت معنوی نشدم و دلگرمی خود را از دست داده‌ام. هنرمند پیشکسوت نیاز به توجه دارد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳