جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳  |  Friday, 17 January 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۴۰۴۷
تاریخ انتشار : ۲۲ : ۱۵ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۵
واکنش علیرضا افتخاری به تبلیغات یک ویژه برنامه خیرخواهانه به نفع کودکان اوتیسم
دیباچه: خواننده صاحب نام موسیقی ایرانی با انتشار نوشته ای ضمن انتقاد از اقدام موسسه برگزارکننده ویژه برنامه «شبِ مهر» در تبلیغات شهری، اعلام کرد که در این برنامه شرکت نمی کند.



به گزارش دیباچه به نقل از مهر، علیرضا افتخاری خواننده موسیقی ایرانی با انتشار نامه ای نسبت به نحوه اطلاع رسانی و تبلیغات شهری یک ویژه برنامه خیرخواهانه به نفع کودکان اوتیسم انتقاد و اعلام کرد با توجه به این شیوه تبلیغاتی حاضر به حضور در این برنامه خیریه نیست.

دیباچه-علیرضا افتخاری


در  متن این نوشته آمده است:

«هنرمندی چون من که جایگاه هنری وی مشخص است و آثار و شاهکارهایی مثل نیلوفرانه، شور عشق، یاد استاد، هنگامه و مقام صبر را در کارنامه هنری اش دارد کارش به جایی رسیده که تصویرش در بیلبوردهای تبلیغاتی در کنار جناب خان و حتی یک پله پایین تر قرار گرفته. کجای کار ایراد دارد؟ چرا و چرا؟

به اعتقاد من در چهار روز می شود بی آب بود اما در چهار دقیقه نمی توان بی آبرو بود. ای کاش این موسسه محترمی که در شیراز مشغول به فعالیت است کمی دست از خان و خانبازی بردارد. من دلخورم، من از این عزیزان شیرازی که همواره به وجود مردمان مهربان این شهر می نازیدم دلخورم که مرام حافظ و سعدی را فراموش کرده اند. اگر این دوستان به جناب خان می نازند من به ایران و ایرانی بودن می نازم.

متاسفانه با توجه به این اقدام ناپسندیده‌ای که از سوی موسسه برگزارکننده برنامه بدون اطلاع بنده در حوزه تبلیغات شهری انجام گرفته و از نظر من اقدامی بسیار توهین آمیز است، از حضور در این برنامه که طبق تماس قبلی قرار بود فقط بنده در آن حضور داشته باشم، صرف نظر کرده و از این موسسه و دیگر نهادهایی که در برگزاری چنین رویدادهای خیرخواهانه ای که اقدام می کنند، می خواهم با درایت و اندیشه بیشتری در برنامه ریزی فعالیت ها تلاش کنند.»

 

در تصویری که از سوی این خواننده به عنوان ویژه برنامه «شب مهر»  ارسال شده، تصویر جناب خان شخصیت محبوب عروسکی برنامه خندوانه در نقطه مرکزی طراحی پوستر و تصاویری از علی مسعودی (علی مشهدی) در سمت چپ و علیرضا افتخاری در سمت راست این شخصیت عروسکی به عنوان شرکت کنندگان برنامه معرفی شده اند. این در حالی است که به گفته افتخاری، مدیران برگزاری برنامه که قرار است روز ۳۱ مرداد ماه در باغ عفیف آباد شیراز برگزار شود، پیرامون حضور دیگر مهمانان در برنامه توضیحی را به وی ارائه نداده بودند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی واترپلو آینده درخشانی دارد/ لژیونر‌ها برای حضور در تیم ملی باید توجه مربی را جلب کنند

۱۷:۰۶  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با الهه رضایی، مجری توانمند برنامه‌های کودک دهه ۶۰ و ۷۰

بچه‌های امروز، از پخش کارتن‌های گذشته هیجان زده می‌شوند

۱۳:۵۷  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی بدمینتون در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

برگزاری مسابقات بین‌المللی بدمینتون در ایران یک امتیاز ویژه است/ برای رشد، نیازمند کمک بخش خصوصی هستیم

۱۳:۴۸  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با محمدرضا سرشار، ملقب به رضا رهگذر از نویسندگان، پژوهشگران و منتقدان ادبی کشور

بیشتر نویسندگان و حتی کسانی که از نسل انقلاب هستند، به یک نسبیت گرایی روی آورده اند / در فضای مجازی در حال ساخت برنامه شاهنامه خوانی هستم!

۱۷:۵۱  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
ویدئو اجرای زیبای محمد علیزاده به نام « با خدا تنهام » در برنامه «یلدای مادرانه»

بازگشت محمد علیزاده بعد از چند سال به صداوسیما

۲۲:۲۵  -  ۲۸ آذر ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک :

پتانسیل بالای نمایش عروسکی مثل «کلاه قرمزی» و «جناب خان» در حوزه سرگرمی

۲۱:۲۱  -  ۲۸ آذر ۱۴۰۳