شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۳۶۸۷
تاریخ انتشار : ۵۸ : ۰۹ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۵
دیباچه: رخشان بنی‌اعتماد معتقد است؛ حوزه هنری با رفتار خود حق فیلمسازان و مخاطبان سینما را ضایع می‌کند اما چون سینما حق ماست؛ ما به این وضعیت عادت نکرده‌ایم.

به گزارش دیباچه به نقل از ایلنا؛ شب گذشته (دوشنبه 25 مرداد ماه) نمایشگاه عکس‌های فیلم سینمایی لانتوری با حضور عوامل این فیلم و جمعی از سینماگران در خانه هنرمندان افتتاح شد.

رخشان بنی‌اعتماد طی سخنانی با تمجید از فیلم سینمایی لانتوری گفت: لانتوری فیلم خوبی است و من این فیلم را بسیار دوست دارم زیرا رضا درمیشیان توانسته با یک نگاه معتدل نسبت به یک موضوع حساسیت‌برانگیز؛ آن را روایت کند و این روایت را از ابتدای فیلم تا انتهای آن حفظ کند.

دیباچه-رخشان بنی اعتماد


وی ادامه داد: این اثر هرچند فیلمی تلخ و واقع‌گراست اما کارگردان آن نوعی برخورد متفاوت با سوژه داشته و توانسته است مظلومیت ضارب و مضروب را به شکل تو‌أمان نشان دهد.

کارگردان فیلم آی آدم‌ها افزود: کارگردان لانتوری به دور از هرگونه نگاه جانبدارانه، به قربانی و قربانی‌کننده به صورت توامان و با نگاهی معتدل نگاه کرده و به همین دلیل لانتوری فیلمی خوش‌ساخت است که حق مطلب و مضمون را ادا کرده است.

وی یکی از دلایل موفقیت فیلم لانتوری را کار تیمی دانست و افزود: گروهی که برای تولید این اثر دورهم جمع شده‌اند  مدت‌هاست که باهم کار می‌کنند و همین آشنایی موجب موفقیت آنها شده است.

کارگردان قصه‌ها افزود: لانتوری می‌تواند هشداری برای بزهکاران به حساب بیاید اما این اثرگذاری شاید برای افراد مختلف، تفاوت داشته باشد. در کل، توقع زیادی است که بخواهیم یک فیلم چنین اثرگذاری‌های عمیقی داشته باشد چراکه فرهنگ امری‌ست درونی و اثرگذاری آن نیز تدریجی و به مرور زمان شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: تا قبل از ساخت فیلم لانتوری به معضل اسیدپاشی، نگاهی این چنین دقیق و کارشناسی نینداخته بودیم و درمیشیان با این قدم متعهدانه‌اش کار مهمی انجام داده و باید گفت حالا سینما در واکنش نشان دادن به پدیده‌های شوم اجتماعی چندین گام از مسئولان و سیاست‌گذاران جلوتر است.

بنی‌اعتماد به رفتار حوزه هنری با فیلم لانتوری و سایر فیلم‌ها اشاره کرد و افزود: رفتار حوزه هنری برای اولین بار نیست که اتفاق می‌افتد به طورمثال قبلا نیز فیلم قصه‌های من را تحریم کرده بود.

وی ادامه داد: مدیران حوزه هنری می‌خواهند ما به این وضعیت و تحریم فیلم‌ها عادت کنیم اما خوشبختانه عادت نکرده‌ایم. سالن سینما، حق فیلمساز و مخاطب است و حوزه هنری دارد حق همه ما را تضییع می‌کند.

بنی‌اعتماد افزود: علاوه بر رفتار حوزه هنری با فیلم‌ها، امروز  آگهی فیلم‌ها نیز به خوبی از تلویزیون پخش نمی‌شود و از هر لحاظ تحت فشار هستیم اما به این ناسازگاری‌ها عادت نمی‌کنیم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳