چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴  |  Wednesday, 02 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۳۵۵۵
تاریخ انتشار : ۴۶ : ۱۲ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۵
فرزین محدث بازیگر نمایش «خوشبختی های کوچک سوسک شدن»:
دیباچه: یکی از بازیگران نمایش « خوشبختی های کوچک سوسک شدن» معتقد است بازی در این اجرای این اثر نمایشی یکی از متفاوت ترین تجربه های وی در عرصه بازیگری بوده است.



به گزارش دیباچه از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، فرزین محدث یکی از بازیگران نمایش «خوشبختی های کوچک سوسک شدن» با اشاره به حضورش در این اثر نمایشی گفت: به اعتقاد من نمایش « خوشبختی های کوچک سوسک شدن» اجرای ویژه ای است که  تجربه بازی در آن باید مبتنی بر یک فعالیت فیزیکال در فقدان دیالوگ باشد، فضایی که با حضور ماسک به عنوان یک عنصر تاثیرگذار در صحنه بازی متفاوتی را نیز می طلبد. تجربه ای که برای من بسیار هیجان انگیز و لذت بخش بود و بسیار خوشحالم که در آن به عنوان عضوی از گروه بازیگران حضور دارم.

دیباچه-خوشبختی های کوچک سوسک شدن


وی ادامه داد: به هر حال هر کاری موافقان و مخالفانی دارد که نمایش ما نیز از این قاعده مستثنی نیست ولی طی روزهای گذشته که از اجرای نمایش می گذرد آنچه مشاهده شده بازخورد خوب و مثبتی است که چه دست اندرکاران تئاتر عروسکی و چه هنرمندان فعال گونه های دیگر با آن ارتباط خوبی برقرار کرده اند. این نمایش برای من تجربه بسیار ویژه ای بود چرا که من به عنوان بازیگر از بیان و میمیک بی بهره بودم و تنها می توانستم با زبان بدن و ماسک روحیات و عواطف شخصیت مورد نظر نمایشنامه را به مخاطب ارائه دهم .همین تجربه در نتیجه حس بسیار خاص و لذت بخشی به من داد که می توانم از آن به عنوان یکی متفاوت ترین کارهایم در عرصه بازیگری یاد کنم.

بازیگرنمایش « خوشبختی های کوچک سوسک شدن» در بخش دیگری از صحبت های خود بیان کرد: به عنوان بازیگری که در بیش از 33 اثر نمایشی حضور داشته است باید بگویم بازی در این نمایش یکی از عجیب ترین نمایش هایی بود که در آن تجربه های بسیار متفاوتی را از سرگذراندم که مطمئنم بعدها از این تجربه ناب و لذت بخش استفاده بهتری خواهم داشت.

نمایش «خوشبختی های کوچ سوسک شدن» به نویسندگی نادربرهانی مرند، فرهاد امینی و بازی فرزین محدث، فرزانه عاقلی، علی باروتی، بهرام بهبهانی، مجتبی پیرزاده، مونا عباسی، مینووش رحیمیان تا 29 مرداد ماه در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر به صحنه می رود.

برای آگاهی از برنامه ها ، اخبار و اطلاعات آثار نمایشی به صحنه رفته در تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر به سایت رسمی این مجموعه با آدرس www.teatreshahr.com  مراجعه فرمایید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳