چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 15 October 2025
کد خبر: ۲۳۳۷۶
تاریخ انتشار : ۰۳ : ۱۲ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۵

آیا ارشاد پروانه نمایش خانگی "پنجاه کیلو آلبالو" را صادر می کند؟

دیباچه: فیلم سینمایی پنجاه کیلو آلبالو با وجود آنکه 4 ماه از پایان اکران آن می‌گذرد اما هنوز مجوز ورود به شبکه نمایش خانگی را ندارد.



به گزارش دیباچه به نقل از ایلنا؛ براساس قانون عرضه فیلم‌های سینمایی در شبکه نمایش خانگی هر فیلمی می‌تواند بعد از سه ماه از اکران در سینماها در شبکه نمایش خانگی عرضه شود اما با وجود آنکه 4 ماه از پایان اکران فیلم گذشته نه تنها فیلم در شبکه نمایش خانگی عرضه نشده بلکه حتی توسط شورای صدور پروانه نمایش در شبکه نمایش خانگی بازبینی نیز نشده است.

فیلم 50 کیلو آلبالو به کارگردانی مانی حقیقی، نویسندگی فرهاد توحیدی و مانی حقیقی و تهیه‌کنندگی مصطفی شایسته و محمد شایسته محصول سال 94 است و درنوروز 95 در سینماهای تهران اکران شد و بعد از فیلم من سالوادرو نیستم با فروش 13 مییلیارد تومان در رتبه دوم پرفروشترین فیلم سال قرار گرفت.

دیباچه-50کیلو آلبالو


پس از اتمام نمایش این فیلم در تهران و در حالی که قرار بود در سینماهای شهرستانها اکران شود با دستور وزیر ارشاد از ادامه نمایش آن جلوگیری شد و اکران این فیلم در سراسر کشور متوقف شد.

علی جنتی صدور پروانه نمایش برای این فیلم را یک اشتباه خواند و اعلام کرد اگر از ابتدای در جریان محتوای این فیلم قرار می‌گرفت قطعا جلوی اکران آن را می‌گرفت. این فیلم فروپاشی و سقوط خانواده را ترویج می‌کند و با آرایش نامناسب بازیگران الگوی نامناسبی را ارائه می‌دهد.

مانی حقیقی، کارگردان فیلم  نیز در پاسخ به علی جنتی نوشت: این فیلم تا پیش از آغاز فیلمبرداری سه بار از وزارت ارشاد پروانه ساخت گرفته است و ۱۴ اصلاحیه داشته، دوبار توسط شورای پروانه نمایش بازبینی شده و ۱۷ اصلاحیه بر آن اعمال شده است.

اما حاشیه‌های فیلم پنجاه کیلو آلبالو به این جا ختم نشد تبلیغات وسیعی که درباره این فیلم از شبکه‌های جم پخش می‌شد؛ باعث شد تا مسولان قضایی و مدیران وزرات ارشاد به پخش تبلیغات فیلم‌ها در شبکه‌های ماهواره‌ای حساس شوند و حتی تعدادی از تهیه‌کنندگان سینما به داسرا احضار شدند و به این تهیه‌کنندگان اخطار داده شد که در صورت تکرار تخلف به مدت یک سال از دریافت پروانه ساخت محروم خواهند شد.

حالا به نظر می‌رسد با وجود 4ماه از گذشتن زمان اکران این فیلم وزارت ارشاد قصد ندارد پروانه نمایش فیلم را برای عرضه در شبکه نمایش خانگی صادر کند و این فیلم برای همیشه بایگانی می‌شود.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴