چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 15 October 2025
کد خبر: ۲۳۱۱
تاریخ انتشار : ۱۹ : ۲۰ - ۲۸ مهر ۱۳۹۴

رضا صادقی : از این همه شایعه پیر می شوم

طی چهل و هشت ساعت گذشته خبرها و گزارش‌های متعددی در رسانه‌های مختلف منتشر شد مبنی بر اینکه انتشار آثار برخی خوانندگان داخلی در یک وبسایت غیرمجاز جنجالی شده است .دیباچه :

روز گذشته دکتر «علی مرادخانی»، معاون هنری وزارت ارشاد، خبر ممنوع الکاری خواننده‌ها به دلیل همکاری با آن وبسایت را تکذیب کرد.

پیش از صحبت‌های معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لیستی حاوی اسامی خوانندگانی که ممنوع الکار شده‌اند در فضای مجازی دست به دست شده بود. در این لیست نام «رضا صادقی» هم به چشم می‌خورد. خواننده‌ای که از انتشار این اخبار و تکذیب‌شان دل خوشی ندارد و به تازگی واکنش تندی نسبت به حواشی چند روز اخیر نشان داده است.

خواننده آلبوم «وایسا دنیا» فایل صوتی تند و تیزی را در کانال شخصی تلگرام خود منتشر کرد و به نوعی یک درد و دل خطاب به هوادارانش بود. رضا صادقی در بخش‌هایی از این فایل صوتی می‌گوید:«همیشه در مقابل اکثر اتفاقات سکوت کردم و همیشه گفتم آخرین سنگر سکوت است. اما راستش را بخواهید یک مقدار به من برخورده است. دروغ چرا؟ نمی‌دانم چرا عده‌ای فکر می‌کنند می‌توانند با کیانت بازی کنند. یک روز خیلی ساده بیانیه می‌دهند که فلانی و فلانی به دلایل خیلی خنده‌دار ممنوع الفعالیت و ممنوع الکار هستند و روز بعد در عین آرامش می‌گویند که تکذیب می‌کنیم و اصلا چنین چیزی نبوده است. من اصلا از این قصه‌ها نه خوشحال می‌شوم و نه ناراحت. بلکه پیر می‌شوم.
دیباچه - رضا صادقی
به خودم می‌گویم پس از بیست سال کار کردن، بعد از این همه عمر جان گذاشتن برای روح مردمم که دوستشان دارم، ببین چه دارد نصیبم می‌شود؟ از ماست که بر ماست. همیشه سرمان پایین بوده و ساکت ماندیم. الان هم نمی‌توانیم کاری کنیم. نه اینکه کسی فکر کند با این حرف‌ها می‌توانم کاری کنم. فقط دلم پر است. فقط احساس می‌کنم به من برخورده و توهین شده است. اگر یک عده واقعا خبر دروغ پخش می‌کنند، چرا جلوی آنها را نمی‌گیرند؟ و اگر راست است چرا اینگونه است؟ از همه بدتر این قصه است که دور از جان دوستانم، ما فقط باید دچار یک بیماری صعب العلاج بشویم تا مجوزهای آنچنانی داشته باشیم. فقط باید دچار یک سری اتفاقات عجیب و غریب زندگی بشویم تا نگاه مهربانی به ما بشود. نخواستیم به خدا... چگونه در روزهای افتتاحیه‌ها و روزهای خوب، ما هستیم.

در روزهای بد ما کی کجاست؟ دلمان به همین مردم و شما خوش است. خواستم بدانید که من از شنیدن آن خبر اصلا تعجب نکردم و از تکذیب این خبر هم خوشحال نیستم. به دلیل اینکه دیگر فرقی نمی‌کند. وقتی پس از یک عمر کارکردن، اینگونه صبح تا شبت بهم می‌ریزد و آشوب می‌شوی، وای به حال روزهای آینده. برای روزهای پیری‌ام دید خوبی ندارم ولی از ماست که بر ماست و هیچی نگویم بهتر است.»
برچسب ها: رضا صادقی ، دیباچه ، شایعه
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴