يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴  |  Sunday, 07 September 2025
کد خبر: ۲۲۸۵۶
تاریخ انتشار : ۱۱ : ۰۹ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۵

مریلا زارعی و فرهاد اصلانی در «زیر سقف دودی» همبازی می شوند

دیباچه: پوران درخشنده با بیان اینکه فیلم جدیدش شش بازیگر اصلی دارد، از حضور قطعی مریلا زارعی و فرهاد اصلانی در این فیلم خبر داد و گفت به زودی گروه بازیگران کامل می‌شود.




به گزارش دیباچه از ایسنا، این کارگردان درباره تازه‌ترین وضعیت ساخت فیلم «زیر سقف دودی» گفت:‌ مشغول رایزنی برای انتخاب دیگر عوامل فیلم هستیم و از بایگران تست گریم می‌گیریم.


دیباچه-فرهاد اصلانی-مریلا زارعی


درخشنده ابراز امیدواری کرد مهرماه فیلمش را کلید بزند و  افزود: اگر فیلم تا زمان برگزاری جشنواره فجر آماده شود،  به احتمال قوی اولین نمایش آن در جشنواره خواهد بود.


او درباره مراحل بازنویسی و تکمیل فیلمنامه نیز  توضیح داد: دو سال است روی فیلمنامه کار می‌کنم اما به هر حال تا زمان کلید خوردن، این بازنویسی‌ها ادامه دارد.


به گفته این فیلمساز، کل فیلمبرداری فیلم در تهران انجام می‌شود و بخشی هم در لواسان خواهد بود.


درخشنده درباره انتخاب لوکیشن‌های فیلمش توضیح داد: فعلا در حال انتخاب بازیگر هستیم و بعد از آن سراغ لوکیشن و انتخاب طراح صحنه خواهیم رفت.


به گفته او، در حال حاضر حضور عباس درخشنده به عنوان مدیر تولید، جلیل شعبانی به عنوان دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز، لیلا درخشنده دستیار دوم کارگردان، عباس رستگارپور به عنوان صدابردار و رضا نوروزی به عنوان مدیر تدارکات قطعی شده است.


فیلم «زیر سقف دودی» که احتمال تغییر نام آن وجود دارد، درباره معضل طلاق عاطفی بین زوج‌هاست و درخشنده برای نگارش آن با تعدای از دانشجویان علوم انسانی مشاوره کرده است.


پوران درخشنده که همواره دغدغه خود را نسبت به مسائل اجتماعی نشان داده است، نبود مهرورزی و عشق‌ورزی را یکی از بزرگترین آسیب‌های اصلی جامعه امروز می‌داند و می‌گوید: یکی از مهمترین مشکلات ما مدیریت نکردن و نبود مهر است و این چنین است که فاصله‌ها، بی‌تفاوتی‌ها و دلزدگی‌ها بیشتر می‌شود. در این وضعیت است که با مسائلی مانند ازدواج سفید، بی‌تعهدی، نداشتن تحمل، فرار از مهر، گسترش اعتیاد و رواج مواد توهم‌زا روبه‌رو می‌شویم چرا که همه این‌ها پیامدهای نبود مهر و توجه است. به همین دلیل امروزه شاهدیم که بیشتر خانه‌ها به خوابگاه تبدیل شده و دیگر محل امن خانواده‌ها نیستند.


او با تأکید بر ضرورت توجه به مسائل خانوادگی در مدیوم‌های هنری اظهار می‌کند:‌ آمار بالای طلاق عاطفی نشان می‌دهد راهی نداریم جز نهادینه کردن مسائل خانوادگی و اینکه به مباحث فرهنگی رنگ تازه‌ای ببخشیم. از نظر من سینما فقط سرگرمی نیست و محلی است که باید مسائل اجتماعی را در آن مطرح کنیم.


پوران درخشنده ساخت فیلم‌هایی چون «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند»،«بچه‌های ابدی»،«پرنده کوچک خوشبختی»،«رابطه» و ... را در کارنامه هنری خود دارد.



خبرهای مرتبط
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴