جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۲۵۶۴
تاریخ انتشار : ۵۶ : ۱۱ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
دیباچه: معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی کشور گفت: قطب های انیمیشن در کشور به اندازه انگشتان یک دست هستند که جزو سرمایه های ما به شمار می روند و گلستان با قابلیت هایی که دارد می تواند یکی از این قطب ها باشد.



به گزارش دیباچه به نقل از خبرگزاری شبستان ، رمضانعلی حیدری خلیلی، معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی کشور با اشاره به روند رو به رشد هنر انیمیشن طی سال های اخیر گفت: به طور قطع جشنواره پویانمایی رضوی در این سال ها روند رو به رشدی را طی کرده و امسال در هشتمین دوره برگزاری، تثبیت شده است و امیدواریم بتوانیم قدم های بعدی را محکم تر برداریم.

وی افزود: این جشنواره تلاش می کند تا سهم خود را در گسترش فرهنگ رضوی که دارای معانی عمیقی است، ایفا نماید و انتظار عمومی از اهالی هنر این است که توجه بیشتری به این معانی داشته باشند.

دیباچه-رمضانعلی حیدری خلیلی


حیدری خلیلی بیان کرد: لازمه این امر این است که مسئولان استانی هم به پیشرفت این هنر کمک کنند و هنرمندان را تنها نگذارند. هرچند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بانی این حرکت عظیم است، اما سایر بخش ها و سهم مدیران استانی هم بسیار مهم است و نباید نقش آنها را نادیده گرفت.

وی در خصوص حمایت های سازمان سینمایی کشور از هنر انیمیشن اظهار کرد: به طور کلی سینما که انیمیشن جزئی از آن است در ساختار سیاستی و برنامه ای سازمان جای گرفته و به بیانی دیگر دیده شده است. محور حمایت از انیمیشن برعهده مرکز گسترش سینمای مستند و انیمیشن گذاشته شده است که باید بانی و حامی  پویانمایی در ایران باشند.

معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی کشور با بیان اینکه قطب انیمیشن در کشور معدود و به اندازه انگشتان یک دست است، خاطرنشان کرد: قطب های انیمیشن در کشور اندک هستند با این حال سرمایه های ما به شمار می روند و گلستان هم با قابلیت ها و ظرفیت هایی که دارد می تواند یکی از قطب های انیمیشن در کشور باشد.

وی با بیان اینکه آسیفا در ده نقطه کشور راه اندازی شده است، گفت: یکی از این مراکز در گلستان بود که متاسفانه بنا به دلایلی غیرفعال است. با صحبت هایی که امروز با مدیران فرهنگ و ارشاد استان داشتیم تلاش می کنیم دوباره آسیفا را در گرگان فعال کنیم.

وی بیان کرد: این اقدام نیازمند همکاری و مراقبت مسئولان استان و علاقه مندان به حوزه فرهنگ و هنر است.

حیدری خلیلی اظهار کرد: حمایت از هنرمندان و هنر انیمیشن جزو دغدغه های فعالان این عرصه است که حل آنها شاهکار نیست. مهم ترین اقدام باید زمینه سازی برای فعالیت هنرمندان این بخش باشد. تاکنون از ظرفیت های ملی برای توسعه انیمیشن استفاده شده است در حالی که باید از ظرفیت های استانی هم بهره گرفت.

وی گفت: سهم فرهنگ در بودجه های استانی ناچیز است که باید در این رویکرد تجدید نظر شود. گلستان یکی از نقاط هنرپرور و نیازمند توجه بیشتری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳