شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۱۶۵۱
تاریخ انتشار : ۴۶ : ۱۰ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۵
دیباچه: توزیع مجموعه «با من خوش میگذره!» از اول شهریور در شبکه نمایش خانگی آغاز می شود.

به گزارش دیباچه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ،سازندگان «با من خوش میگذره!» در تلاش هستند تا با تکمیل تصاویر ارسالی از سوی علاقه مندان از سراسر ایران برای بهره گیری در تیتراژ،این مجموعه را آماده توزیع در شبکه ویدئویی کنند.

بر همین اساس سازندگان اخیرا از کسانی که مایل هستند تصاویرشان در تیتراژ برنامه مورد استفاده قرار گیرد،خواسته اند تا عکسی سلفی از خود یا به همراه خانواده را از طریق تلگرام یا واتس اپ به شماره ٠٩١٠١٠٥٥٣٢٢ ارسال کنند.اولویت نیز با عكسهایی است كه در كنار میراث فرهنگی،آثار باستانی و یا مناطق بکر و زیبای  كشور گرفته شده که ممکن است از جنبه های گردشگری هم برخوردار باشند و یا پرچم ایران در تصویر نمود روشنی داشته باشد.همچنین هموطنان می توانند تصویری از خود در خلال برگزاری برنامه های سنتی شهرشان را گرفته و برای بهره گیری در این تیتراژ به شماره یاد شده ارسال کنند.علاقه مندان تا بیستم مرداد فرصت دارند عکسهای خود را ارسال کنند.قرار است روی این تصاویر، ترانه ای با صدای یکی از خوانندگان نام آشنای کشورمان شنیده شود که بزودی نام وی مشخص می شود.

دیباچه-با من خوش میگذره


تصویربرداری سری نخست مجموعه «با من خوش میگذره!» در لبنان انجام شد.سری بعدی مجموعه قرار است دریکی از سه کشور کره جنوبی،روسیه یا مالزی جلوی دوربین رود.

امیرحسین صدیق در قسمت نخست این مجموعه میزبان خواننده پاپ حسام لرنژاد و مهران غفوریان در بیروت عروس خاورمیانه خواهد بود.این سه هنرمند در سفری ماجراجویانه ، توریستی و سرشار از شوخی در لبنان هر کدام با 400 دلار هزینه، رقابت کرده اند. بازیگران شناخته شده لبنانی از جمله مجدی مشموشی،نعمی بدوی و ماریتارز معلوف نیز در کنار هنرمندان ایرانی در این سری حضور داشته اند.

هنرمندان حاضر در سری دوم مجموعه نیز بزودی انتخاب و معرفی خواهند شد.

عوامل مجموعه عبارتند از:تهیه کننده و کارگردان:مرتضی آتش زمزم،مشاور پروژه:رضا شاكری، نویسنده و برنامه ریز:رضا بهنام راد، مدیر تولید:مجتبی آتش زمزم،مدیرتصویربرداری:مرتضی خانمحمد،تصویربردار هوایی:مصطفی علیپور حقیقی،صدابردار:حسین قورچیان،تدوین:كاووس آقایی،تصحیح رنگ: رضا تیموری،جلوهای ویژه رایانه ای : امیر حسین مدرس ،مدیر تولیدلبنان : مجدی مشموشی،هماهنگی تولید لبنان:كاظم عزیزی، مترجم: صبا احترامی،مدیر تداركات : محمود كریمی، تداركات :زهرا كریمی منصفی،دستیار تهیه كننده:ابوالفضل آتش زمزم،گرافیست:مهدی وجدانی،عكاس:محمد حسین  وجدانی.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳