شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴  |  Saturday, 07 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۱۶۳۴
تاریخ انتشار : ۰۲ : ۱۱ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۵
دیباچه: فيلم سینمایی «طبل» به کارگردانی «کیوان کریمی» به نمایندگی از سینمای ایران در بخش رقابتی «هفته منتقدین» در هفتاد و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «ونیز» در کشور ایتالیا پذیرفته شد.

به گزارش دیباچه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ فيلم سینمایی «طبل» Drum نخستین ساخته بلند «کیوان کریمی» در نخستین نمایش بین‌المللی خود به نمایندگی از سینمای ایران در بخش رقابتی «هفته منتقدین» در هفتاد و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «ونیز» در ایتالیا به نمایش درخواهد آمد و با فیلم‌هایی از کشورهای مختلف جهان برای تصاحب جایزه به رقابت می‌پردازد.

دیباچه-طبل


این فیلم، ماجرای وکیلی را به تصویر می‌کشد که پس از دریافت بسته‌ای زندگی‌اش تحت تأثیر آن بسته، به کلی دگرگون می‌شود. «طبل» یک اثر اقتباسی از کتابی به همین نام، نوشته «علی‌مراد فدایی‌نیا» است.

جشنواره بین‌المللی فیلم «ونیز» با قدمتی نزدیک به بیش از 8 دهه، یکی از بزرگترین و مهمترین رخدادهای سینمایی در اروپا و جهان به شمار می‌رود و در آن جوایز شیر طلایی و شیر نقره‌ای به برندگان اهدا می‌شود.

«طبل» که محصول مشترک کشورهای ایران و فرانسه است؛ نخستین فیلم بلند سینمایی «کیوان کریمی» محسوب می‌شودکه پیش از این نیز، چندین اثر به نام‌های؛ فيلم كوتاه مستند «مرز شکسته»، فيلم كوتاه داستانی «ماجراهای زن و شوهر کارگر» و ... را در کارنامه هنری خود داشته و با این آثار، جوایز متعدد بین‌المللی را از آن خود کرده است. «طبل» برای دریافت پروانه نمایش به وزارت فرهنگ و ارشاد تحویل داده شده است.

تعدادی از عوامل «طبل» عبارتند از؛ بازیگران: امیررضا نادری، ابراهیم زنجانیان، سارا قلی‌زاده، داریوش پاک‌نیا، محمد صفاجو، الیاس رسولی، علی فرشچی، اردلان حاجی رحیمی، احمد قورچی، حبیب هنرآموز ، نویسنده و کارگردان: کیوان کریمی، مدیرفیلمبرداری: امین جعفری، صدابردار: رضا تهرانی، تدوین: کیوان کریمی و فرحناز شریفی، طراحی صدا و موسیقی: بامداد افشار، طراح صحنه: کیوان کریمی، طراح گریم: حامد تهرانی، جلوه‌های ویژه میدانی: حمید رسولیان، جلوه‌های ویژه دیجیتالی: محسن جلدی، عکاس: علی احسانی، مدير توليد: امير اسکندری، مشاور رسانه‌ای: منصور جهانی و تهیه‌کننده: کیوان کریمی و «فرانسوا د اختمار» از فرانسه.

هفتاد و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم «ونیز» با آثار از کارگردانان کشورهای مختلف جهان در چندین بخش از جمله؛ بخش «رقابتی اصلی»، بخش «رقابتی افق‌ها»، بخش رقابتی «هفته منتقدین»، بخش «رقابتی «روزهای ونیز»، بخش غیررقابتی، بخش تقدیر ویژه از یک عمر فعالیت هنری و دستاوردهای سینمایی «عباس کیارستمی»، بخش «بزرگداشت»، بخش «سینمای جدید ایتالیا»، بخش «اورتیزونتی» با گرایشات جدید دنیای سینما، بخش «بازار فیلم» و چندین بخش دیگر از روزهای 10 تا 20 شهریور ماه امسال (31 آگوست تا 10 سپتامبر 2016) در شهر ونیز در کشور ایتالیا برگزار خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳