شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۱۵۰۴
تاریخ انتشار : ۱۲ : ۱۲ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۵
دیباچه: مهدی گلستانه تهیه کننده مجموعه «تالاب» به کارگردانی منوچهر هادی تصمیم دارد در صورت آماده شدن فیلمنامه این اثر را هفته اول شهریور ماه کلید بزند.



به گزارش دیباچه به نقل از مهر، مهدی گلستانه که به تازگی پروانه ساخت سریال «تالاب» را برای پخش از شبکه نمایش خانگی دریافت کرده است گفت: متن فیلمنامه در حال نگارش است و منوچهر هادی در مقام کارگردان و گروهش در دفتر مستقر شده اند تا در صورت مهیا شدن شرایط و اتمام فیلمنامه از هفته اول شهریور کار را کلید بزنیم.

وی با اشاره به اینکه متن سه قسمت اول آماده شده بیان کرد: فیلمنامه سه قسمت اول برای تایید شورای پروانه نمایش آماده شد و سعید جلالی در حال نگارش ادامه کار است. این مجموعه به خاطر جسارت هایی که در مضمون و فیلمنامه دارد هیچ وقت به تلویزیون ارائه نشد چون از ابتدا می دانستیم که نمی توانیم در رسانه ملی کار کنیم.

دیباچه-مهدی گلستانه


گلستانه همچنین با ذکر اینکه دوبی، شمال و تهران لوکیشن های اصلی این مجموعه هستند، بیان کرد: تلویزیون بسیار محافظه کار است و فضایی برای اجرای این پروژه ندارد از طرفی به خاطر محتوای زیاد قصه نمی شد این اثر در مدیوم سینمایی ساخته شود به همین خاطر شبکه نمایش خانگی را مناسب ترین رسانه برای تولید این مجموعه دیدیم.

وی یادآور شد: قطعا از حضور بازیگران چهره استفاده خواهیم کرد چراکه مردم ابتدا از طریق پوسترهای یک اثر متوجه یک محصول جدید در شبکه نمایش خانگی می شوند و در واقع پوستر ویترینی برای جذب مخاطب به شمار می رود. طی یکی دو سال گذشته که این رسانه رونق گرفت به خوبی دیدیم پروژه هایی که بازیگران بنام حضور داشتند موفقیت شان هم بیشتر بود و کمتر ضرر کردند از طرفی سرمایه گذار هم با طیب خاطر وارد عمل می شود.

مهدی گلستانه اشاره کرد: همه کسانی که امروز در شبکه نمایش خانگی فعالیت می کنند از تلویزیون آمده اند. چه کسی فکرش را می کرد «شهرزاد» که ابتدا به تلویزیون پیشنهاد شده بود با چنین استقبالی در شبکه نمایش خانگی روبه رو شود تا جایی که حتی پیدا کردن فیلم جشن آن هم سخت باشد. همه اینها از کوتاهی تلویزیون است. اگر رسانه ملی کمی دقت می کرد ما اتفاق های بهتری را در این مدیوم شاهد بودیم.

گلستانه درباره وضعیت اکران فیلم «نقطه کور» به کارگردانی خودش نیز گفت: این فیلم قرار است اواخر تابستان اکران شود و ما در حال حاضر پیگیر انتخاب سرگروهی برای نمایش هستیم.

مجموعه «تالاب» که موضوع اصلی و محتوای آن درباره‌ طلاق است در ۱۵ قسمت ۵۵ دقیقه‌ ای برای شبکه نمایش خانگی ساخته می شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳