جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 15 August 2025
کد خبر: ۲۱۵۰۴
تاریخ انتشار : ۱۲ : ۱۲ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۵

مهدی گلستانه «تالاب» هادی را کلید می زند

دیباچه: مهدی گلستانه تهیه کننده مجموعه «تالاب» به کارگردانی منوچهر هادی تصمیم دارد در صورت آماده شدن فیلمنامه این اثر را هفته اول شهریور ماه کلید بزند.



به گزارش دیباچه به نقل از مهر، مهدی گلستانه که به تازگی پروانه ساخت سریال «تالاب» را برای پخش از شبکه نمایش خانگی دریافت کرده است گفت: متن فیلمنامه در حال نگارش است و منوچهر هادی در مقام کارگردان و گروهش در دفتر مستقر شده اند تا در صورت مهیا شدن شرایط و اتمام فیلمنامه از هفته اول شهریور کار را کلید بزنیم.

وی با اشاره به اینکه متن سه قسمت اول آماده شده بیان کرد: فیلمنامه سه قسمت اول برای تایید شورای پروانه نمایش آماده شد و سعید جلالی در حال نگارش ادامه کار است. این مجموعه به خاطر جسارت هایی که در مضمون و فیلمنامه دارد هیچ وقت به تلویزیون ارائه نشد چون از ابتدا می دانستیم که نمی توانیم در رسانه ملی کار کنیم.

دیباچه-مهدی گلستانه


گلستانه همچنین با ذکر اینکه دوبی، شمال و تهران لوکیشن های اصلی این مجموعه هستند، بیان کرد: تلویزیون بسیار محافظه کار است و فضایی برای اجرای این پروژه ندارد از طرفی به خاطر محتوای زیاد قصه نمی شد این اثر در مدیوم سینمایی ساخته شود به همین خاطر شبکه نمایش خانگی را مناسب ترین رسانه برای تولید این مجموعه دیدیم.

وی یادآور شد: قطعا از حضور بازیگران چهره استفاده خواهیم کرد چراکه مردم ابتدا از طریق پوسترهای یک اثر متوجه یک محصول جدید در شبکه نمایش خانگی می شوند و در واقع پوستر ویترینی برای جذب مخاطب به شمار می رود. طی یکی دو سال گذشته که این رسانه رونق گرفت به خوبی دیدیم پروژه هایی که بازیگران بنام حضور داشتند موفقیت شان هم بیشتر بود و کمتر ضرر کردند از طرفی سرمایه گذار هم با طیب خاطر وارد عمل می شود.

مهدی گلستانه اشاره کرد: همه کسانی که امروز در شبکه نمایش خانگی فعالیت می کنند از تلویزیون آمده اند. چه کسی فکرش را می کرد «شهرزاد» که ابتدا به تلویزیون پیشنهاد شده بود با چنین استقبالی در شبکه نمایش خانگی روبه رو شود تا جایی که حتی پیدا کردن فیلم جشن آن هم سخت باشد. همه اینها از کوتاهی تلویزیون است. اگر رسانه ملی کمی دقت می کرد ما اتفاق های بهتری را در این مدیوم شاهد بودیم.

گلستانه درباره وضعیت اکران فیلم «نقطه کور» به کارگردانی خودش نیز گفت: این فیلم قرار است اواخر تابستان اکران شود و ما در حال حاضر پیگیر انتخاب سرگروهی برای نمایش هستیم.

مجموعه «تالاب» که موضوع اصلی و محتوای آن درباره‌ طلاق است در ۱۵ قسمت ۵۵ دقیقه‌ ای برای شبکه نمایش خانگی ساخته می شود.
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴