شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۱۳۸۳
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۰۹ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۵
دیباچه: اولین نشست رو در روی تهیه کنندگان سینمای ایران با تجمیع کنندگان V.O.D ( ویدیو درخواستی ) یکشنبه هفده مرداد ماه برگزار می شود.

به گزارش دیباچه به نقل از ایلنا،سید غلامرضا موسوی دبیر هیات رئیسه شورایعالی تهیه کنندگان سینمای ایران ضمن اعلام این خبر ، از کلیه تهیه کنندگان سینمای ایران خواست تا در این جلسه که روز یکشنبه 17 مرداد ماه از ساعت 16:30 در موزه سینما برگزار می شود  ، شرکت کنند .

موسوی در مورد دلایل تشکیل این جلسه گفت : مدتی است که شورائی مرکب از نمایندگان شورایعالی تهیه کنندگان آقای علیرضا داودنژاد و منوچهر شاهسواری و دو تن از نمایندگان تجمیع کنندگان آثار V.O.D  و آقای دکتر ابطحی مدیر عامل موسسه رسانه های تصویری و مسئول سامان دادن به این مهم که با عنوان سامانه سند شناخته می شود ، فعالیت خود را آغاز کرده است .

دیباچه-غلامرضا موسوی


وی ادامه داد : در این جلسات راه کارهائی برای ارائه فیلم های سینمایی و تولید و پخش این آثار از طریق سامانه سند ( ویدیو درخواستی از طریق اینترنت ) پیش بینی و شکل آئین نامه ای مدون در حال شکل گیری است  از آنجا که لازم است صاحبان آثار و بخصوص تهیه کنندگان سینمای ایران با ده شرکت تجمیع کننده  V.O.D آشنا و برای مراودت فرهنگی و اقتصادی از یکدیگر شناخت پیدا کنند ، این نشست برگزار می شود .

موسوی افزود : در این جلسه ابطحی و همکاران وی گذشته ، حال و آینده V.O.D  را برای همکاران تهیه کننده تشریح خواهند کرد و سپس نمایندگان شورایعالی تهیه کنندگان آخرین دستاوردهای V.O.D و همچنین توافق های انجام شده با مدیران شرکت های  V.O.D  را معرفی خواهند کرد و به سئوالات تهیه کنندگان پاسخ خواهند داد.

ریس شورای عالی  تهیه کنندگان افزود :در این نشست مدیران شرکت های تجمیع کننده آثار بطور جداگانه ضمن معرفی شرکت هایشان ، نمایندگانشان را برای عقد قرارداد ها به همکاران تهیه کننده رسماً معرفی می کنند  شورایعالی در این بخش تلاش دارد تا از همان ابتدا دست دلالان را از این بازار کوتاه کند.

موسوی در پایان اعلام داشت این نشست شروع بازاری تازه و جدید را برای محصولات فرهنگی در پی خواهد داشت و در حقیقت شروع رسمی ارتباط تهیه کنندگان با مدیران شرکت های تجمیع کننده آثار V.O.D  می باشد .
برچسب ها: دیباچه ، VOD ، غلامرضا موسوی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳