جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۱۹۷۱۲
تاریخ انتشار : ۱۸ : ۱۶ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۵
دیباچه: یکی از بازیگران رادیویی «جمعه ایرانی» می‌گوید مردم هنوز سراغ آن برنامه را می‌گیرند و همچنین از همکارانش صحبت کرد که پس از آن برنامه بیکار شده‌اند.



به گزارش دیباچه به نقل از مهر، منوچهر آذری بازیگر و گوینده رادیو درباره احوال این روزهای خود گفت: سال های سال برنامه‌های «جمعه ایرانی» و «شما و رادیو» را برای مردم کار کردم. من چهل سال است در رادیو فعالیت می کنم و تا قبل از تعطیلی برنامه محبوب مردم یعنی «جمعه ایرانی» در تمام این سال ها یک جمعه هم نبود که صدای من از رادیو شنیده نشود. حتی گاهی آنونس می گفتم و مردم من را در نقش آقای کارمندیان و شوت زاده به خاطر دارند.

دیباچه-منوچهر آذری


وی با اشاره به اینکه «جمعه ایرانی» محبوب ترین برنامه رادیو بود، ادامه داد: برنامه ما انتقادی بود و علاوه بر سرگرمی یک کار کاملا فرهنگی و آموزنده به شمار می آمد. موسیقی و نشاطی که از طریق این برنامه به شنونده منتقل می شد به قدری تاثیرگذار بود که هنوز هم مردم آن ترانه ها را با خودشان زمزمه می کنند. هفتاد هنرمند در این برنامه مشغول به کار بودند و هر سال هم تعدادی جوان به گروه ما اضافه می شد.

آذری بیان کرد: حسین هاشمی، عباس محبی، جمشید مقدم، صادق عبداللهی نویسندگان و سعید توکل تهیه کننده هر روز درگیر خواندن روزنامه و رسانه های مختلف بودند تا با اشراف بر مسائل و مشکلات روز بتوانند متن های قابل توجه برای ما بنویسند. گروه هفتاد نفره ای بودیم که هر دوشنبه در ایوان شمس عاشقانه کار می کردیم تا روز جمعه مردم شنونده کار ما باشند. بعد از پایان دوره ریاست عزت الله ضرغامی کسی آمد که بلافاصله برنامه ما را قطع کرد. به نظرم تنها دلیل این اتفاق تصمیم گیری سلیقه ای بود در صورتی که نظر مردم در این تصمیم گیری ها از هر چیز مهمتر است.

 

مردم ما را دوست داشتند

این پیشکسوت رادیو با اشاره به اینکه مردم هنرمندان را دوست دارند، اظهار کرد: بعد از تعطیلی برنامه «جمعه ایرانی» در رادیو ایران عده زیادی با سازمان تماس گرفتند و خواستار بیان دلیل قطع برنامه شدند در صورتی که از سازمان صدا و سیما برای تعطیلی برنامه با هیچکدام از عوامل تماسی نگرفتند و بدون مشورت با ما این کار را کردند. ما هم نمی توانستیم واکنشی نشان دهیم. بعدها زمزمه شد که ریاست سازمان موسیقی های برنامه را که وام گرفته از برخی ترانه ها بود دوست نداشت و این باعث تعطیلی برنامه شد.

وی ادامه داد: درصورتی که اگر همین را به ما می گفتند در کار تغییراتی به وجود می آوردیم دیگر بهانه این بود که می گفتند باید از آهنگ های آرشیو استفاده کنید اما این حرف اصلا منطقی نبود. آرشیو آهنگ هایی دارد که برای زمان خودش مناسب بود اما برنامه ما با زمان پیش می رفت و نمی شد همه آیتم ها با آهنگ های آرشیوی ضبط شود. بعد از «جمعه ایرانی» بچه های ما پراکنده شدند و متاسفانه تلویزیون هم به ما بی مهری کرد و تقریبا هیچ یک از ما برای برنامه های تلویریونی دعوت نشدیم.

این گوینده رادیو بیان کرد: سعید توکل سال ها زندگی اش را پای این برنامه گذاشت اما امروز که کسالت دارد تلویزیون هیچ توجهی ندارد و زحمت هایش نادیده گرفته شد. «جمعه ایرانی» قطع شد و این روزها با تغییراتی که پیش آمد زمزمه هایی مطرح است اما در مدیریت جدید نمی دانم چه اتفاقی در انتظارمان است. همه ما آماده برای کار هستیم و دوست داریم بیاییم و برای مردم انجام وظیفه کنیم.

آذری با ذکر اینکه بعد از «جمعه ایرانی» کار دیگری جایگزین شد اما مردم هنوز سراغ برنامه ما را می گیرند، اشاره کرد: من خوشبختانه فعال هستم و این روزها از تجربیاتم روی صحنه برنامه های مختلف استفاده می کنم و با مردم ارتباط مستقیم دارم. با اینکه در برنامه های تلویزیونی حضور ندارم اما به جشن ها و مراسم های مناسبتی می روم و نگرانی ام از بابت دوستانی است که به خاطر برخی بی توجهی ها امروزه امکان کسب درآمد ندارند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار