چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴  |  Wednesday, 17 September 2025
کد خبر: ۱۹۱۰۳
تاریخ انتشار : ۴۴ : ۱۳ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۵
رو نمایی و نشست نقد و بررسی فیلم کوتاه «صلح سرخ» در کانون فیلم مردمک فرهنگسرای اخلاق

عشق سرباز ترکیه‌ای به دختر کرد سوری در یک فیلم

دیباچه: فیلم کوتاه «صلح سرخ» ساخته رحیم طوفان با موضوعی به روز و انسان دوستانه شنبه دوم مرداد ساعت 17:45 در کانون فیلم مردمک فرهنگسرای اخلاق رو نمایی و مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.


photo_2016-02-17_14-16-03
به گزارش دیباچه رحیم طوفان در رشته ی گرافیک رایانه تحصیل کرده و دانش آموخته کارگردانی است. طوفان در فیلمبرداری و طراحی پلان های هوایی و صحنه های اکشن فیلم تخصص کاربردی دارد. 7سال آموزش عکاسی و تصویربرداری در آموزشگاههای آزاد سینمایی،تالیف و گرد آوری (کتاب آموزش زبان تصویربرداری)،ساخت 14 فیلم کوتاه،ساخت 2 تله فیلم،ساخت 700 تیزر تبلیغاتی، تدوین و فیلمبرداری بیش از 25 فیلم بلند را در کارنامه هنری خود ثبت کرده است.
طوفان عضو بنیاد ملی نخبگان ایران است که هفت اختراع به ثبت رسانده و مدیرعامل شرکت دانش بنیان جلوه گران آسمان طوفان است.
photo_2016-02-17_14-15-34
در خلاصه داستان این فیلم کوتاه 15 دقیقه ای که به کارگردانی رحیم طوفان ساخته شده آمده است: «پناهندگان جنگی سوریه از موقعیتی امن (به خاطر عشق سرباز نگهبان مرز ترکیه با دختر کرد سوری) موفق به فرار از سیم های خاردار می شوند. دختر در مرز با فرار پناهندگان و واقعیاتی تلخ از سوی خانواده اش مواجه شده و در دو راهی عشق و خیانت می ماند.
فیلم کوتاه «صلح سرخ» با سه ماه پیش تولید و ۱۲ روز فیلمبرداری در منطقه جنگلی و کوهستانی اردبیل تولید شده است. فیلم کوتاه صلح سرخ اولين حضورش در فستيوال ٢٠١٦ كن در بخش جنبي فستیوال کن به عنوان نماینده ایران حضور داشت و به بخش مسابقه فستيوال ماربلا جنوب اسپانيا (جزاير قناري) راه پيدا كرده است. در حال حاضر نیز نامزد دریافت جایزه از جشنواره سلمانیه عراق شده است که اولین نمایش داخلی و رونمایی این فیلم در کانون فیلم مردمک صورت می گیرد.
این فیلم در اولین نمایش داخلی به کانون فیلم مردمک فرهنگسرای اخلاق می رود و با حضور کارگردان و عوامل ومحمد تقی فهیم؛منتقد رونمایی و مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
photo_2016-02-17_14-16-10
در این فیلم کاترین اصلانی، حسین خانی، حسام قدیمی، توران قربانی، آرزو طوفان، خداوردی خسروی، تقی ودایی، عرفان هژبری ، امیررضا ستوده و... به ایفای نقش پرداخته اند.

از دیگر عوامل فیلم کوتاه «صلح سرخ» می توان به نویسنده: شهنام سجودی زاده/ تهیه کنندگان: میترا وطن خواه، فرهاد ابدی زاده، مهدی رفیع/ مدیرفیلمبرداری: شاهین طوفان/ مدیرتولید: عبدالعلی محمدحسینی/ تدوین و طراحی صحنه: رحیم طوفان/ عکاس: صالح رفیق نیا/ صدابردار ، صدا گذار و تركيب صدا : وفا ابريشمي/ طراح لباس: آویدا امیری/ طراح گریم: صادق مولایی و مجري گريم : شيما بخشنده/ جلوه های کامپیوتری: آرمین نادری/ برنامه ریز و دستیاراول کارگردان: آرمین رحیمی راد/ دستیار اول فیلمبردار: راما رمزی/ جانشین تولید: نوید محمدزاده/ جامه دار: نازنین کریمی/ سینه موبیل: فریدون تقی زاده/ دستیار صدابردار: مرتضی توحیدی و... اشاره کرد.
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴