پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴  |  Thursday, 05 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۸۱۰۶
تاریخ انتشار : ۵۱ : ۰۹ - ۲۸ تير ۱۳۹۵

دیباچه: رییس انجمن مجسمه‌سازان ایران اعلام کرد که پس از دو دوره وقفه شرایط برگزاری هفتمین بی‌ینال مجسمه‌سازی در سال ۹۵ فراهم نشد و برگزاری این رویداد برای سال آینده برنامه‌ریزی شده است.




به گزارش دیباچه به نقل از ایسنا، نادر قشقایی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری هفتمین بی‌ینال مجسمه‌سازی در سال ۹۵ با مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد و موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر انجام شده بود، اما به دلیل به نتیجه نرسیدن تعاملات با موسسه صبا و نزدیک شدن انتخابات هیأت مدیره انجمن مجسمه‌سازان، برگزاری این رویداد به سال آینده موکول شد.


او افزود: امیدوار هستیم با برگزاری انتخابات در مهرماه امسال و همفکری و مساعدت، شرایط برای برگزاری دوسالانه مجسمه‌سازی فراهم شود و سال آینده یک بی‌ینال گسترده و کامل داشته باشیم.


دباچه-نادر قشقایی


این هنرمند در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات انجمن مجسمه‌سازان طی سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: حمایت‌های مالی از طریق ارگان‌های ذی‌ربط وزارت ارشاد و شهرداری نه تنها برای مجسمه‌سازان، بلکه انجمن‌های دیگر هنری نیز باید در نظر گرفته شود. انجمن یک مجموعه‌ی تخصصی است که بیشتر اعضای آن فارغ‌التحصیلان رشته مجسمه‌سازی هستند و باید مورد حمایت قرار بگیرند.


قشقایی با انتقاد از برخی عملکردهای سازمان زیباسازی شهرداری تهران در قبال انجمن مجسمه‌سازان گفت: معمولا جزء روال کار است که دو نفر از اعضای هیأت مدیره انجمن در شورای انتخاب آثار حجمی حضور داشته باشند، اما می‌بینیم که سازمان از نظرات هنرمندانی که مد نظر خودش بوده بهره می‌گیرد. البته این یک معضل نیست، اما اصول کار این است که دو نفر از انجمن در شورا باشند.


این هنرمند همچنین بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات ما برگزاری سمپوزیوم‌ها و دوسالانه‌های مجسمه‌سازی بدون هماهنگی با انجمن است. انجمن در چارتی که از طرف وزارتخانه اعلام شده به عنوان رکن اصلی معرفی می‌شود، اما از انجمن نظرخواهی نمی‌شود.


قشقایی در ادامه گفت: سمپوزیومی با قیمت معقول در کاشان برگزار شد که هنرمندان در آن حضور پیدا کردند و آثار خوبی هم خروجی آن بود، اما سازمان زیباسازی برای برگزاری سمپوزیوم مشاهیر قیمتی در نظر گرفته است که مناسب نیست. انتظار ما از سازمان و آقای قالیباف این است که حداقل‌هایی را که برای یک کار لازم است و تعریف شده در نظر بگیرند که مشکلی پیش نیاید. انتظار داریم نماینده‌هایی از طرف انجمن برای همفکری در برگزاری این رویدادها حضور داشته باشند تا مشکلی برای اعضا پیش نیاید و هم شهرداری به خواسته خود برسد، هم هنرمندان متضرر نشوند.



نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳