چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۷۰۳۲
تاریخ انتشار : ۰۵ : ۱۲ - ۲۳ تير ۱۳۹۵

دیباچه: محمد خزاعی دبیرچهاردهمین بین‌المللی فیلم مقاومت از انتخاب شعار برای ترسیم کلان افق و ساختارهای محتوایی این رویداد سینمایی خبر داد و عنوان کرد: بنابه تصویب شورای سیاستگذاری جشنواره این رویداد سینمایی با شعار"جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت تجلی گفتمان انقلاب اسلامی" برگزار می‌شود.


به گزارش دیباچه به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت؛ وی با اعلام این خبر افزود: انقلاب اسلامی گفتمان جدیدی را در ادبیات سیاسی جهان معرفی کرد. گفتمانی که امروز با گسترش آن در منطقه و جهان شاهد تحول و شکل‌گیری جنبش‌های نوینی هستیم که هر روز بر ابعاد و تعداد آن‌ها افزوده می‌شود. گفتمانی که طلیعه نوینی را درافکار جهانی شکل بخشید و تمامی مکتب­های کهنه سیاسی و اقتصادی را به چالش کشاند.


دیباچه-محمد خزاعی


وی ادامه داد: با پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از تعاریف و نگاه‌های کهنه و کلیشه‌ای از "هنر و سینما"هم دگرگون شده و نگاه تازه یی در تمامی عرصه‌ها  ایجاد گردید و کلیشه‌ها و چارچوب‌های فرسوده درهم شکسته شد.


دبیرجشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با بیان اینکه اگرچه همچنان، باور داریم که آثار هنری و سینمایی ما به موازات سایر حوزه‌ها رشد نیافته‌اند و پا به پای تحولات و پیشرفت در حوزه‌های مختلف اقتصادی، علمی، سیاسی و اجتماعی جلو نیامدند خاطرنشان ساخت: جشنواره فیلم مقاومت جدی‌ترین گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه سینماست و روندی را که این جشنواره در یک دهه اخیر پیموده نشان می‌دهد که حجم و گستره استقبال از این رویداد سینمایی در خارج از کشور و هفته‌های فیلم از ظرفیتی بالقوه و بالفعلی برخوردار است که می‌تواند ادبیات و گفتمان انقلاب را در چشم‌انداز جهانی بیشتر معرفی و شناسایی نماید.


به گفته وی، امروز وقت آن رسیده تا با اهتمام و تلاش هنرمندان و اندیشه ورزان حق‌طلب و آزادی‌خواه، پیام اخلاق، انسانیت و عشق که برآیند جوهره انقلاب اسلامی است بیش از پیش انتشار و گسترش یابد.


خزاعی با اشاره به استقبال هنرمندان ملی و بین‌المللی از این دوره جشنواره تصریح کرد: جشنواره فیلم مقاومت می‌کوشد تا بستری را برای ایجاد فضای گفت‌وگو، تعامل، هم‌اندیشی و هم‌افزایی و ایجاد شبکه گسترده‌ای از فیلمسازان خلاق و حق‌طلب بویژه، سینماگران مستقل ضد سلطه و ضد صهیونیسم دنیا فراهم آورد و ضمن بسترسازی برای صدور و گسترش گفتمان انقلاب اسلامی این پیام را در سراسر جهان مخابره کند که با مهربانی و دوستی و با کنار هم قرار گرفتن و همدلی است که می‌توان زیبایی و انسانیت را در سراسر جهان نمایان ساخت.


وی اضافه کرد:  گفتمان انقلاب، همان گفتمان مقاومت است و جشنواره فیلم مقاومت هم گفتمان سینمای انقلاب اسلامی و برگرفته از گفتمان امام(ره) و رهبری انقلاب است. مسئله مقاومت، بصیرت افزایی، بیداری اسلامی، تقویت اندیشه‌های ضدصهیونیستی و ضدنظام سلطه و پاسداشت دستاوردها و آرمان‌های دفاع مقدس از اولویت‌های ما است.


دبیر جشنواره فیلم مقاومت با بیان اینکه، این رویداد سینمایی با افق نگاه استراتژیک کلان و راهبردی در عرصه سینما و فرهنگ‌وهنر به ویژه در حوزه سینمای مقاومت در اندک زمانی گام‌های محکم و اساسی را در جهت گسترش و توسعه فعالیت‌های منطقه‌ای برداشت؛ یادآور شد: این رویداد سینمایی امروز، در چشم‌انداز فرهنگی کشورهای اسلامی یکی از جدی‌ترین و بزرگ‌ترین اتفاق و بهترین بستر و بهانه برای وحدت میان هنرمندان و سینماگران جهان اسلام بویژه فیلمسازان حوزه مقاومت حتی، در مقیاس جهانی با آرمان‌های ضد نظام سلطه است.


وی اظهار امیدواری کرد که انتخاب شعار"جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت تجلی گفتمان انقلاب اسلامی کمک کند تا با اهتمام به مشترکات فرهنگی، تاریخی، آئینی، آرمانی و اعتقادی کشورهای مسلمان، فضاسازی برای تقویت مناسبات فرهنگی و سینمایی، گسترش دامنه تعاملات و همکاری‌ها با جشنواره‌ها و مراکز سینمایی این کشورها و گشایش فضای همکاری متقابل و اتخاذ مواضع مشترک در قبال دسیسه‌ها و فتنه‌های غرب و... ایران اسلامی به قطب و پایتخت معنوی وفرهنگی فیلمسازان ضد امپریالیسم و ضد صهیونیسم جهان بدل شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳