پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲  |  Thursday, 08 June 2023

دیباچه

کد خبر: ۱۶۸۷۱
تاریخ انتشار : ۱۷ : ۱۶ - ۲۲ تير ۱۳۹۵
در جلسه مسئولان مرکز گسترش و مؤسسه تصویر شهر مطرح شد:
دیباچه:در جلسه‌ای که عصر دیروز (دوشنبه 21 تیرماه 1395) با حضور مسئولان مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و مؤسسه تصویر شهر برگزار شد، مشارکت در تولید فیلم‌های مستند و انیمیشن مرتبط با شهر تهران و همکاری در برپایی جشنواره‌های سینماحقیقت و شهر، مورد بحث و توافق قرار گرفت.

به گزارش دیباچه، در این جلسه که با حضور آقایان سیّدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد (مدیرعامل مرکز)، سیّدعلی احمدی (مدیرعامل مؤسسه تصویر شهر)، مرتضی رزاق‌کریمی (قائم مقام و معاون فرهنگی مرکز)، علیرضا قاسم‌خان (معاون پژوهشی مرکز) و رضا اصلاح (مدیر تولید مؤسسه) در این «مرکز» برگزار شد، طرفین به تبیین راهکارهای حداکثری برای مشارکت فیمابین در تولید آثار مرتبط با شهر تهران پرداختند.

در این نشست، طرفین توافق کردند که مجموعه تولیدات مستند و انیمیشن با موضوعات فرهنگی، اجتماعی، تاریخی، زیست محیطی، معماری و... شهر تهران را بعنوان فعالیت مشترک مورد حمایت قرار دهند.

دیباچه-همکاری مرکز گسترش و تصویر شهر


ضمن اینکه مقرر شد تا مرکز گسترش پروژه‌های مصوب شهری خود با موضوع شهر تهران را برای همکاری مشترک به مؤسسه تصویر شهر معرفی کند. البته این نوع همکاری صرفاً جنبه مالی نداشته و به لحاظ فکری و محتوایی و پشتیبانی علمی و پژوهشی نیز مورد توجه خواهد بود.

لازم به ذکر است که مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی از مدتی قبل، همکاری در تولید فیلم‌های مستند شهری را با مشارکت مؤسسه تصویر شهر آغاز کرده که فیلم مستند «خیابان مولوی» به کارگردانی «شهرام میراب‌اقدم» بعنوان اولین محصول مشترک دو مجموعه به تصویب رسیده و هم اینک در مرحله تصویربرداری است.

گفتنی است که همکاری مشترک در برگزاری جشنواره‌های «سینماحقیقت» و «شهر» نیز از دیگر محورهای مورد بحث و توافق این نشست بود.

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفت و گو دیباچه با کارگردان نمایش «نقطه ویرگول»

ارتباط بسیار نزدیکی بین ما و تماشاچیان برقرار شده است/ نمایشِ تک پرسوناژ را یک چالش می‌دانم!

۱۰:۱۹  -  ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
گفتگو دیباچه با اسدالله شکرانه، نویسنده

ادبیات با بن بست مواجه شده است | فرهنگ سازی در زمینه خواندن کتاب به عهده نویسنده نیست

۱۷:۲۱  -  ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با بازیگر نقش "اسماعیل میرشکار"

روایت رضا اکبرپور از حادثه ناگواری که سر صحنه سریال « گیل دخت » برایش رخ داد!

۱۹:۴۵  -  ۱۴ خرداد ۱۴۰۲
«مانی جعفرزاده» آهنگساز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

همکاری آهنگسازان ایرانی و کانادایی در یک اثر/هنر می‌تواند صبر و آرامش را در مخاطب تقویت کند

۱۶:۵۴  -  ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی در گفت‌وگو با دیباچه:

آثار ضعیف و بدون سندیت تاریخی، جایی در جشنواره ملی تئاتر رضوی نداشت / جوایز این دوره ،سه برابر افزایش یافته بود!

۱۰:۱۲  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
برندسوزی با دست فرمون صدا و سیما!

چرا قدیمی‌ترین برنامه ورزشی تلویزیون پس از درگذشت «بهرام شفیع» به پایان نرسید؟

۱۲:۳۵  -  ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
عضو سابق تیم‌ملی تکواندو در گفتگو با "دیباچه" مطرح کرد؛

دست کم گرفتن رقبا برایمان گران تمام‌ می‌شود/ ملی‌پوشان ایران توانایی کسب مدال را دارند

۱۶:۴۵  -  ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
یک کارشناس فوتبال در گفت‌وگو با ""دیباچه" مطرح کرد؛

جام ملت‌های آسیا، عیار قلعه نویی را مشخص می کند!

۱۰:۲۸  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
«حمید گروگان» نویسنده در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد؛

انتشار کتاب «قانون» برای جوانان/ نویسنده باید از زاویه دیدِ مخاطب به سوژه نگاه کند!

۱۴:۵۹  -  ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
پربازدیدها