سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴  |  Tuesday, 14 October 2025
کد خبر: ۱۶۶۰۱
تاریخ انتشار : ۰۰ : ۱۰ - ۲۲ تير ۱۳۹۵

«قیچی» در هنر و تجربه اکران می شود

دیباچه: اولین فیلم بلند سینمایی کریم لک زاده «قیچی» از دوم مرداد ماه در گروه «هنر و تجربه» به اکران در می‌آید.



به گزارش دیباچه به نقل از پانا، «قیچی» اولین فیلم بلند سینمایی کریم لک‌زاده است که احسان فولادی فرد تهیه کنندگی آن را برعهده دارد. این فیلم که عباس غزالی در آن نقش اصلی را بازی می کند از دوم مرداد ماه در گروه «هنر و تجربه» اکران می‌شود.

دیباچه-هنر و تجربه


عباس غزالی، بهزاد دورانی، سروش صحت، محمدرضا داودنژاد، مونا محمود زاده و سونیا سنجری از بازیگران اصلی این فیلم هستند. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: راما برای رهایی از حکمی که ممکن است در آخرین دادگاهش علیهش صادر شود، تصمیم می گیرد در اولین فرصتی که به دست می آورد به جنوب کشور بگریزد و به هر نحوی که شده از کشور خارج شود. از همین لحظه سفر پرمخاطره ی او آغاز می شود.

لک زاده که پیش از این نویسندگی و کارگردانی فیلم‌های کوتاهی همچون «صبح کنار جاده»، «غم ها و غریزه ها»، «جنایت و مکافات»، «فرشته زرد»، «من آبادان رفتم جنگ»، «ژیلا»و «قمارباز» را برعهده داشته است. تاکنون موفق به کسب بهترین فیلم نامه و فیلم دوم جشنواره از جشنواره فیلم کوتاه شیراز برای «صبح کنار جاده»، کاندیدای بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه و بهترین کارگردانی از جشن خانه سینما و دریافت عنوان بهترین فیلم نامه از چهاردهمین جشن خانه سینمای ایران برای فیلم«غم ها و غریزه ها»، کاندیدای بهترین صدا از جشنواره فیلم کوتاه تهران، کاندیدای بهترین فیلم، بهترین تدوین و دریافت تندیس بهترین بازیگری از جشنواره فیلم پروین اعتصامی، حضور در جشنواره فیلم کوتاه شیراز و دریافت جایزه ویژه هیئت داوران، حضور در جشنواره فیلمThird Eye Asian Film Festival "چشم سوم" هند، دریافت جایزه هیئت ویژه داوران از این فستیوال برای فیلم«ژیلا»، عنوان بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه، بهترین تدوین از هفدهمین جشن خانه سینما و کاندیدای بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین تدوین و کسب عنوان بهترین فیلمنامه از این دوره جشنواره فیلم کوتاه تهران شده است.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴