جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۴۶۸۲
تاریخ انتشار : ۲۲ : ۱۲ - ۱۳ تير ۱۳۹۵
دیباچه: ارکسترگروه "ایستگاه" به رهبری رضا فانید نوزده‌ تیر ماه تعدادی از آثار ماندگارموسیقی متن سینمای ایران و جهان را در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران  به روی صحنه خواهد برد.



به گزارش دیباچه به نقل از  روابط عمومی بنیاد آفرینش های هنری نیاوران گروه ایستگاه در این کنسرت به سرپرستی و خوانندگی مهدی نوروزی ، به اجرای موسیقی فیلم‌های سینمایی چون «شیندرز لیست »، «رکوییم » و « رضا موتوری»خواهد پرداخت.

دیباچه-ایستگاه

مهدی نوروزی خواننده این گروه در این خصوص بیان داشت:اساس کار ارکستر ایستگاه، اجرای موسیقی فیلم است و دلیل آن هم علاقه مشترکی است که اعضای گروه به موسیقی و سینما دارند واین نقطه پیوند ذهن و سلیقه اعضا محسوب می شود.

وی درادامه افزود:قطعاتی برای اجرا انتخاب کرده‌ایم که هم به لحاظ موسیقایی حائز ارزش باشند و هم به فیلم‌هایی تعلق داشته باشند که در سینما حرفی برای گفتن داشته اند. در واقع موسیقی آثار قوی و به یاد ماندنی سینمای  ایران و جهان را دراین کنسرت اجرا می‌کنیم.

نوروزی که مدرس آواز در کنسرواتوار تهران است در ادامه گفت:تعداد قطعات این اجرا 17 قطعه خواهد بود که همراه با اجرای موسیقی  بخشی ازهمان فیلم نیز به نمایش درخواهد آمد. زیرا برای مخاطب ایرانی موسیقی کلاسیک خسته کننده است، به همین دلیل میکسی ازتصویر و صدا با این اجرا همراه خواهد بود.

نوروزی با بیان اینکه این گروه به زودی در ابوظبی و سوئد نیز اجرا خواهد داشت افزود :دراین اجرا آثاری از آهنگسازانی چون مجید انتظامی ،بابک بیات ،کارل جنگیس اجرا خواهد شد ،که تنظیم این قطعات را نیز رضا فانید انجام داده است.

نوروزی همچنین معتقد است با همکاری مسئولین و دراختیار گذاشتن امکانات بیشتر برای هنرمندان می‌توان به موفقیت های ارزشمندی دست یافت و در این خصوص می گوید: این گروه  از سال 90 کار خود را آغاز کرد ه است و از سال 93گروه به صورت ارکسترال به کارخود ادامه داده است، در این اجرا نیزاعضای گروه 40 نفر هستند که مدیریت ارکستر نیز به عهده گلناز گلزاری است.

علاقمندان جهت تهیه بلیط این برنامه می توانند به سایت  ایران کنسرت و یا  گیشه فرهنگسرای نیاوران مراجعه کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳