پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 18 September 2025
کد خبر: ۱۴۴۷۳
تاریخ انتشار : ۴۵ : ۱۴ - ۱۲ تير ۱۳۹۵

اکران «دیوانه از قفس پرید» در گالری «آس»

دیباچه: فیلم‌ سینمایی «دیوانه از قفس پرید» برنده 5 جایزه اسکار و فیلم‌ سینمایی «تصرف پلهام یک، دو، سه» با بازی هنرمندان سرشناس سینمای جهان در شب‌های اکران کافه گالری «آس» تهران روی پرده می‌روند.



به گزارش دیباچه منصور جهانی مدیر روابط عمومی گالری «آس» اعلام کرد: ساعت 21:30 امشب ‌شنبه 12 تیر ماه جاری فیلم سینمایی «دیوانه از قفس پرید» به کارگردانی «میلوش فورمن» ، به نویسندگی «لورنس هاوبن» و «بو گَلدمنو» براساس رمانی به همین نام نوشته «کن کیسی» و با هنرنمایی «جک نیکلسون»، «لوئیز فلچر»، «ویل سمسون» و «براد دوریف» به مدت 133 دقیقه، محصول سال 1975 آمریکا در تراس و فضای باز کافه گالری «آس» تهران روی پرده خواهد رفت.

دیباچه-دیوانه

وی افزود: این فیلم 5 جایزه اسکار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول مرد برای «جک نیکلسون»، بهترین بازیگر نقش اول زن برای «لوئیز فلچر» و بهترین فیلمنامه اقتباسی به طور مشترک برای «لورنس هاوبن» و «بو گَلدمن» در چهل و هشتمین دوره مراسم جوایز سینمایی آکادمی اسکار در سال 1975 را از آن خود کرده است.

به گفته جهانی همچنین ساعت 21:30 یکشنبه 13 تیر ماه جاری فیلم سینمایی «تصرف پلهام یک، دو، سه»  123 به کارگردانی «تونی اسکات» ، به نویسندگی «برایان هلگلاند»  براساس رمانی به همین نام نوشته «مارتون فیدگون» و با بازی «دنزل واشنگتن»، «جان تراولتا»، «جان تورتورو»، «جیمز گاندولفینی»، «لوئیس گازمن»، «مایکل ریسپولی»، «جان بنجامین هیکی»، «جیسون باتلر هارنر»، «آنجوان الیس» و  «برایان هالی» به مدت 106 دقیقه، محصول سال 1977 آمریکا در قالب نمايشگاه پوسترهاي اورجينال سينماي جهان، در کافه گالری «آس» با دوبله‌ خاطره انگیز و با کیفیت عالی برای علاقمندان به هنر سینما به نمایش درمی‌آیند.

سری دوم از پوسترهاي اورجينال سينماي جهان از سال‌های ١٩٤٠ تا ١٩٧٠ شامل 31 پوستر اورجينال در گالری «آس» در معرض دید عموم قرار گرفته است و هر شب نیز یک فیلم از این مجموعه به نمایش درمی‌آید.

علاقمندان می‌توانند همه روزه و بصورت رایگان از ساعت ۱۰ قبل از ظهر الی ۲۳ از نمايشگاه پوسترهاي سينماي جهان در گالری «آس» تهران بازدید کنند.
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴